Mainos

Amerikkalainen Adam väittää, että kuollut lapsi häiriköi hänen asunnossaan – julkaisi jopa kuvia "aaveesta"

Adam Ellis väittää kummituspojan vainoavan häntä. Jutun kuvat eivät sovi heikkohermoisille!

Newyorkilainen Adam Ellis nousi nettikuuluisuuteen erikoisesta syystä: mies väittää, että hänen asunnossaan kummittelee edesmennyt lapsi. Hän on kertonut kokemuksiaan Twitterissä elokuusta 2017 alkaen.

Ellis väittää kummituksen havittelevan hänen henkeään. Mies on kokenut unihalvauksen, jonka aikana näki lapsen asunnossaan olevassa keinutuolissa. Ellis myös näkee painajaisia irtopäistä ja varjohahmoista. Eräässä unessa Ellis näki tytön, joka risti kummituksen Dear Davidiksi (suom. rakas David). Tyttö kertoi, että joka yö keskiyöllä Davidilta voisi kysyä kaksi kysymystä, jos vain aloittaisi kysymyksensä sanoilla "Dear David".

Mikäli kysymyksiä olisi useampia, David hermostuisi ja ryhtyisi murhaamaan.

Twitterissä Ellis kertoo kysyneensä Davidilta, miten tämä kuoli. Poika vastasi "onnettomuus kaupassa". Pojan mukaan joku oli "työntänyt hyllyn" hänen päänsä päälle.

Ellisin mukaan aave seurasi häntä, kun hän muutti toiseen asuntoon samassa rakennuksessa. Twitterissä mies julkaisi piirtämänsä kuvan lapsesta, joka häntä vainoaa; hän väittää nähneensä lomamatkallaan Japanissa patsaan, jossa esiintyi samanlainen, kuoppapäinen lapsi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Ellis on julkaissut kuvia ja videoita "kummituksestaan". Ellis kuvasi kissojensa outoa käytöstä useaan otteeseen; lastenvahtikamera asunnossa kuvasi, kun Ellisin hyllyltä putosi kasvi itsekseen.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Ellis uskoo nähneensä moneen kertaan ”jotakin” käytävässä ovensa takana. Miehen kuvat ovat keränneet runsaasti analyyseja siitä, onko käytävässä ihminen, eläin vai kenties pelkkä harha, jonka aiheutti ovisilmän lika.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Eräs kuvista oli täysin musta, mutta jotkut väittivät näkevänsä siinä lapsen kasvot.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Kun Ellis osti polaroid-kameran, se otti hänen käytävästään vain pikimustia kuvia.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tarina sai kuukaudesta toiseen aina vain karmeampia piirteitä. Ellis kuvasi ”jonkun” seisomassa ikkunansa ulkopuolisella terassilla. Seuraavan unihalvauksensa aikana Ellis piti puhelinta vierellään ja onnistui ottamaan kuvan lapsesta, joka hänen luonaan vierailee. Hänen Twitter-seuraajansa vaalensi kuvaa niin, että lapsihahmo näkyy selvästi.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Tarinan viimeisimmässä käänteessä Ellis löysi asunnostaan luukun, joka vie ”johonkin”. Hän on kuullut outoja ääniä yläpuoleltaan, mutta olettanut niiden kuuluvan katolta. Nyt vaikuttaa siltä, ettei näin ole. Ellis aikoo tutkia asiaa myöhemmin.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Ymmärrettävästi moni pitää kuvia vain taidokkaina muokkauksina, ja tarinaa erityisen hyvänä fiktiona. Uskoipa sitten kummituksiin tai ei, Ellisin tarina on kiehtova – ja juuri sopivan karmea!

***

​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.