Amerikan X-Factorin juontajaksi yllätysnimi!

Entinen American Idol -tuomari Simon Cowell on kovaa vauhtia viemässä X-Factor-ohjelmaakin Yhdysvaltoihin, mutta tuomareista ja juontajista on kulisseissa käyty kiivasta keskustelua.

Briteissä X-Factorin tuomaristossa istunut Simon Cowell on päättäväisesti viemässä ohjelmaa myös Yhdysvaltoihin. Cowellin lisäksi tuomaristoon on nimitetty kuuluisa tuottaja L.A. Reid, mutta muista tuomareista ja juontajista ei ole ollut varmuutta. Nyt ohjelman naisjuontajaksi on kuitenkin vahvasti ehdolla Pussycat Dolls -yhtyeestä tuttu Nicole Scherzinger.

Cowell on huhujen mukaan kiinnittänyt Scherzingerin ohjelman juontajaksi, vaikka laulaja oli ehdolla tuomariston jäseneksi. Tähden luontainen esiintymiskyky kameran edessä vakuutti Cowellin kuitenkin siitä, että himoittu juontajan pesti sopisi Scherzingerille paremmin.

– Koskaan ei ole ollut yhtä paljon kulissien takaista viilaamista kuin Yhdysvaltojen X-Factorissa, sisäpiiriläinen ihmettelee Daily Mirrorille.

Scherzingeristä povataan onnistunutta juontajavalintaa.

– Menestyneenä laulajana, niin sooloartistina kuin yhtyeessä, Nicole on loistava kilpailijoiden kanssa ja tietää, mistä puhuu, lähde kertoo.

– Ehdotus tehtiin muutama viikko sitten. Hän ei ole virallisesti allekirjoittanut, mutta tilanne näyttää positiiviselta.

X-Factorin tuomaristoon Cowell haluaisi brittiversion tuomarinakin toimineen Cheryl Colen. Televisioyhtiö Foxissa ehdotuksesta ei olla innoissaan, sillä Promise This -biisistäkin tunnettu Cole on suhteellisen tuntematon nimi Yhdysvalloissa.

– Tuomariston suhteen asiat muuttuvat päivittäin, mutta Simon on laittanut itsensä likoon myydäkseen Cherylin pomoille. Vaikka hänet lytättiin aluksi, Simon uskoo, että on suostutellut heidät tekemään sopimuksen.

Cowell ja tuottaja L.A.Reid ovat toistaiseksi ainoat varmat tuomariston jäsenet. Naisjäseniksi on ehdotettu niin Katy Perrya, Nicki Minajia, Mariah Careyta kuin American Idolistakin tuttua Paula Abdulia.

Scherzingerin kaveriksi etsitään myös miesjuontajaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja