Älytön maalitahti! Sensaatiohyökkääjä takoo hirmujälkeä Mestarien liigassa: "Nyt koulutetaan nuorta debytanttia"

Ajaxin Sébastien Haller on äitynyt sensaatiomaiseen lyöntiin tämän jalkapallon Mestarien liiga -kauden alussa. Haller on iskenyt historiallisesti viisi maalia kahteen otteluun; tuorein osuma syntyi Ajaxin 2–0-voitossa Besiktasista.

Hallerin tykitys käynnistyi kaksi viikkoa takaperin, kun 27-vuotias norsunluurannikkolaishyökkääjä mätti neljä häkkiä Sportingia vastaan amsterdamilaisten 5–1-vierasvoitossa (video alla).

Tänään tiistaina Ajax pelasi kauden toisen Mestarien liiga -ottelunsa, jossa vastassa oli Besiktas, ja Haller osui jälleen. Steven Berghuis keskitti pallon 43. minuutilla maalille, ja Haller jatkoi sen reidellään sisään.

– Nyt koulutetaan nuorta Mestarien liiga -debytanttia, Besiktasin kasvattia, 18-vuotiasta Serdar Saatcia, joka on aivan väärällä puolella, C Moren selostaja Tuomas Virkkunen sanaili, kun Haller veti maalia tehdessään topparia höplästä.

Maali on katsottavissa ylälaidan videolta.

Hallerin osuma vei Ajaxin 2–0-johtoon poissaolojen vaivaamaa turkkilaisseuraa vastaan. Berguis iski Ajaxin ensimmäisen kaapin.

Hallerista tuli historian ensimmäinen pelaaja, joka on yltänyt viiteen maaliin kahdessa ensimmäisessä Mestarien liiga -ottelussaan.

Haller oli aiemmin pelannut Euroopan toiseksi korkeinta seurajoukkuekilpailua Eurooppa-liigaa kaudella 2018–19. Hän teki tuolloin Eintracht Frankfurtissa kymmenessä Eurooppa-liiga-pelissä yhteensä viisi maalia.

Ajax täysissä pisteissä

Ajax on Mestarien liigan C-lohkon kärjessä, kun sillä on kahdesta ottelusta täydet kuusi pistettä. Besiktasin saldo on kahden pelin jälkeen nolla pinnaa.

Kolmessa pisteessä oleva Borussia Dortmund ja nollilla oleva Sporting pelaavat kauden toisen Mestarien liiga -ottelunsa tänään kello 22 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat