Älypuhelinkansaa hurmaava uutuustuote revitään nyt käsistä ja tuote loppuu kaupoista - onko selfietikun kaltainen ilmiö jälleen täällä?

PopSocket-puhelinpidike ihastuttaa nyt älypuhelinkansaa. Pieni puhelimen takakanteen asennettava ”lärpäke” helpottaa esimerkiksi selfien ottamista ja toimii puhelintelineenä.

Pieni pyöreä PopSocket-puhelinteline asennetaan joko itse puhelimen takakanteen tai esimerkiksi suojakuoreen kaksipuolisen teipin avulla. Härpäkkeen ympärille voi tukea sormet, pyöräyttää nappikuulokkeet, minkä lisäksi sitä voi käyttää esimerkiksi puhelimen telineenä.

Tuotteen ympärillä käyvä pöhinä näkyy myös Suomen elektroniikkamyymälöissä. Gigantin viestintäpäällikkö Anniina Korpela kertoo MTV Digille, että joistain ketjun myymälöistä tuote on päässyt jopa loppumaan.

– Kyllä kyseessä on ehdottomasti hittituote ja tästä odotetaan yhtä joulun suosikkilahjaa.

Korpela arvioi, että tuote on erityisesti nuorten ja muiden paljon älylaitteita käyttävien suosiossa. Hänen mukaansa syksyllä Suomeen rantautuneen tuotteen ympärille on jo muodostunut miltei samankaltainen alkuhuuma kuin pari vuotta sitten selfietikun tullessa markkinoille.

– Veikkaan, että nyt on kyse samantyylisestä hitistä kuin selfietikku oli sen saapuessa Suomeen.

Myös Clas Ohlsonilla uutuustuote on mennyt kuin kuumille kiville.

– Varastot ovat käyneet vähiinkin välillä, Clas Ohlsonin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marika Jirout toteaa.

MTV Digi testasi, onko uutuustuote vuoden turhake vai paras keksintö. Katso testi ylläolevalta videolta!

***

2:39


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja