Alonson ajamista pisteistä paljon iloa Hondalle – "Olen todella helpottunut"

McLaren-tallin moottoritoimittajan Hondan F1-pomo Yusuke Hasegawa kertoo Bakun kisan tuottamien mestaruuspisteiden olleen valmistajalle suuri helpotus.

Sysimusta alkukausi on kiristänyt McLarenin ja Hondan välejä, mutta Azerbaidzhanissa Fernando Alonson nappaamat kaksi mestaruuspistettä tuonevat tilanteeseen ainakin pientä huojennusta.

- Olen todella helpottunut siitä, että saimme pisteitä. Kuljettajat tekivät kisan selviytymistaistelussa erittäin hyvää työtä, jonka tuloksiin olemme oikein tyytyväisiä. Oli todella tärkeää saada molemmat autot maaliin, Hasegawa kertoi motorsport.comille.

- Meillä ei ollut suuria huolia luotettavuuden suhteen, vaikka olimmekin tuoneet kisaan uuden moottorin ja MGU-H-yksikön. Olen todella tyytyväinen siihen, että voimme osoittaa luotettavuudessa tapahtuneen kehitystä. Sen vuoksi voimme saavuttaa myös pisteitä, mikä hyvä asia, Hasegawa jatkoi.

Hasegawa kuitenkin muistuttaa, että kärkitallien etumatka on Hondaan verrattuna yhä valtava.

- Tämä on positiivista, mutta kyseessä on vain yksi kisa. En voi sanoa, että olisimme erittäin luottavaisia. Vain kolmetoista autoa tuli maaliin, joten suorituskyvyn kannalta on reilua myöntää, ettemme ole kovin nopeita.

- Moottoripäivityksen tuoma lisä ei ole riittävä kärkitallien tavoittamiseksi, mutta se on hyvää edistymistä, Hasegawa lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat