Ällöttävä yllätys matkustamossa pakotti lennon kääntymään takaisin – "hän oli aivan sekaisin"

Airbus -lentokone joutui kääntymään takaisin vain tunti lennon alkamisen jälkeen epätavallisesta syystä, kertoo CNN.

Delta Air Linesin lento 133 oli matkalla Amsterdamista Detroitiin, kun yhden matkustajan päälle alkoi sataa toukkia hänen yllään olevasta tavaroiden säilytystilasta. Asiasta kertoi televisiokanava Fox 2.

Yksi kanavan haastattelemista matkustajista, Philip Schotte, kertoo nähneensä noin tusinan verran toukkia vieressä istuvan naisen päällä.

– Hän oli aivan sekaisin yrittäessään taistella matoja vastaan.

Schotte kertoo tunteneensa itsekin inhoa nähtyään eliöt. Hänen mukaansa he eivät voineet muuta kuin odottaa, että apu pääsee paikalle. 

Syypää löytyi laukusta

Schott kertoo kanavalle, että lentokoneen henkilökunta löysi lopulta syyn kutsumattomille vieraille. He jäljittivät toukkia ja havaitsivat niiden olevan peräisin yhdestä matkalaukuista. Matkalaukusta puolestaan löytyi todellinen syyllinen sanomalehteen käärittynä: mätä kala.

Silminnäkijän mukaan laukku siirrettiin löydöksen jälkeen koneen takaosaan, ja lennon kerrottiin palaavan takaisin Amsterdamiin. 

CNN kertoo, ettei ole voinut tarkastaa Schottin Fox 2:lle kertomia yksityiskohtia lennon tapahtumista, mutta Delta Air Lines vahvisti CNN:lle, että lento joutui kääntymään takaisin oltuaan ilmassa vain tunnin ja 49 minuuttia. 

Viestissään CNN:lle yhtiö pahoittelee asiakkailtaan, että ”heidän matkansa keskeytyi väärin pakatun käsimatkatavaralaukun vuoksi”.

– Matkustajat sijoitettiin seuraavalle vapaalle lennolle, ja lentokone poistettiin käytöstä puhdistusta varten, yhtiöstä kerrotaan. 

Lue myös:

    Uusimmat