Alligaattorin kidasta löytyi ihmisen jäänteitä Texasissa

Viranomaiset etsivät kadonnutta naista Texasissa, kun alueelta löytyi alligaattori, jolla oli ihmisen jäänteitä leukojensa välissä. Tapauksesta kertovat BBC ja abc13.com.

Texasin viranomaiset ovat löytäneet ihmiset jäänteitä alligaattorin leuoista Houstonissa. Virallista tunnistusta ei ole vielä tehty, mutta viranomaiset uskovat, että kyseessä on alueella kadonnut 60-vuotias nainen. 

Epäselvää on myös se, kuoliko nainen alligaattorin hyökkäyksessä voi oliko hän kuollut jo ennen kuin joutui alligaattorin kitaan. 

Ruumiinosien löytymisen jälkeen alligaattori ammuttiin, ettei se vahingoittaisi ihmisjäänteitä enempää. 

Kahdeksan kuukautta sitten Largossa, Floridassa, viranomaiset ampuivat nelimetrisen alligaattorin, joka käveli kadulla ruumis suussaan. 

Muutama kuukausi ennen sitä alligaattori tappoi koiraansa ulkoiluttaneen 85-vuotiaan naisen niin ikään Floridassa sijaitsevassa Fort Piercessä.

Alligaattorihyökkäykset eivät ole harvinaisia ​​Floridassa, missä alligaattoreita on paljon. Texasissa ne sen sijaan ovat harvinaisia.

Edellisen kerran tappava alligaattorihyökkäys tapahtui Texasissa vuonna 2015, kun alligaattori hyökkäsi 28-vuotiaan uimassa olleen miehen kimppuun.

 

 

Lue myös:

    Uusimmat