Alli Haapasalon kiitospuhe Jussi-gaalassa jäi kesken – ohjaaja pääsi nyt pitämään puheensa loppuun suorassa lähetyksessä

Ohjaaja Alli Haapasalo liikuttui: sai pitää Jussi-puheensa Huomenta Suomessa – gaalassa puhe jäi kesken 7:47
Ohjaaja Alli Haapasalo sai pitää Jussi-puheensa Huomenta Suomessa – gaalassa puhe jäi kesken

Ohjaaja Alli Haapasalo ei päässyt pitämään kiitospuhettaan kokonaisuudessaan Jussi-gaalassa perjantaina 24. maaliskuuta.

Ohjaaja Alli Haapasalon elokuva Tytöt, tytöt, tytöt oli yksi vuoden 2023 Jussi-gaalan suurista voittajista, ja illan aikana elokuva voitti neljä palkintoa kahdeksasta kategoriasta, joissa se oli ehdolla. Elokuva voitti Jussi-gaalassa vuoden elokuvan, ohjauksen, käsikirjoituksen sekä leikkauksen palkinnot. 

Haapasalo vieraili Huomenta Suomi -ohjelman sohvilla sunnuntaina 26. maaliskuuta. Ohjelmassa Haapasalo pääsi myös pitämään puheensa, joka Jussi-gaalassa jäi edellisperjantaina kesken. 

– Kiitos, kiitos, kiitos. Amokselle terveisiä, että nyt äidillä on Jussi, ja se pesee Oscarin anytime, Haapasalo aloitti puheensa. 

Yllä olevalta videolta näet kokonaisuudessaan Alli Haapasalon puheen, joka jäi kesken Jussi-gaalassa. Lisäksi Haapasalo kertoo, haaveiliko hän itse pienestä tytöstä lähtien ohjaajan ammatista. 

Lue myös:

    Uusimmat