Mainos

Alexandria Forrester

Ashlyn Pearce 

(* 8.7.1993)

ALEXANDRIA FORRESTER

Kuka?

Alexandria "Aly" Forrester on Thorne ja Darla Forresterin tytär. Vuonna 2003 Thorne riitautui silloisen vaimonsa Macy Alexanderin kanssa ja joi itsensä kovaan humalaan. Sekavassa tilassa ollessaan mies ajautui sänkyyn Macyn parhaan ystävän ja adoptiosiskon Darlan kanssa, joka tuli tapauksen seurauksena raskaaksi.

Macyn kanssa välinsä tulehduttanut Darla olisi halunnut tehdä abortin, mutta Thorne puhui naisen ympäri ja lupasi kasvattaa lapsen yhdessä tämän kanssa. Vielä samana vuonna Macy menehtyi, kun taas Thorne ja Darla menivät naimisiin. Vuoden 2004 alussa syntyi Alexandria, joka nimettiin Macy Alexanderin mukaan.

Darla joutui humalaisen Taylor Hayes Forresterin yliajamaksi ja menehtyi saamiinsa vammoihin, kun Alexandria oli vielä pieni. Vuonna 2007 Thorne ja Taylor ryhtyivät seurustelemaan, ja Thorne pystyi monien mutkien kautta antamaan naiselle anteeksi hänen tekonsa. Pariskunta meni kihloihin suunnitelmanaan avioitua, mutta kun myös Alexandria lopulta kuuli totuuden yliajosta, joutui kaksikko perumaan häänsä. Alexandria oli isänsä ja Taylorin suunnitelmista niin raivoissaan, että hän hääpäivänä tuhosi äitipuolensa hääpuvun. Thorne jatkoi tyttärensä kasvattamista yksin.

Mitä tehnyt ja tekee?

Alexandria palasi sarjaan teini-ikäisenä. Nuori nainen oli jättänyt koulun kesken päätettyään, että haluaa seurata muotisukunsa jalanjälkiä, ja Alexandrian isoisä Eric Forrester tekikin hänestä Hope Loganin suojatin perheyritykseen. Aly sai pian huomata, ettei kaikki ole vanhan lapsuudenystävän kanssa ennallaan, ja yhtäkkiä myös hän sotkeutui Hopen, Liam Spencerin ja Wyatt Fullerin kolmiodraamaan.

Karaktäärille tyypillistä

Alexandriasta nähdään sarjassa kaksi selkeästi hyvin erilaista puolta: hyvä ja paha. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja