Aleksi Valavuori: Esikoispojastani hehkuu onnellisuus!

AVAlla tutustutaan tänä syksynä Erilaiset äidit -ohjelmassa kymmeneen erilaiseen perheeseen joihin syntyy vauva. Vauvan tulo on iso muutos – sen tietää myös televisiojuontaja ja tuore isä Aleksi Valavuori. Millaisia tulevaisuudensuunnitelmia Valavuorella onkaan alati hymyilevälle jälkikasvulleen?

AVAlla tiistaina 9. lokakuuta starttaavassa -sarjassa tutustutaan juontaja Vappu Pimiän johdolla kymmeneen perheeseen, joiden elämä muuttuu tavalla tai toisella uuden perheenjäsenen, vauvan, myötä.

Vauhdikasta Voittajajoukkue-kisaa luotsaava Aleksi Valavuori, 33, on myös kokenut suuren elämänmuutoksen esikoisensa maailmaan putkahtamisen myötä. Juontaja kertoo ylpeän isän elkein toukokuussa 2012 syntyneen poikansa olevan yhtä hymyä.

Dominic hymyilee koko ajan! Hänellä näyttää olevan aina hauskaa. Hänestä hehkuu onnellisuus, tuore isä kertoo ja näyttää toimittajalle valokuvia pojastaan.

Millaiseksi isäksi Valavuori itseään kuvailee?

– Uskon ja tiedän, että tulen vaatimaan aika paljon, mutta myös antamaan helvatun paljon. Niin minut itsekin on kasvatettu, Valavuori kuvailee.

– Uskoisin olevani todella kannustava isä, monessakin mielessä. Olen ottanut Dominicia mukaan joka paikkaan, vaikka hän on ollut aivan pieni. Dominic on ollut mukana työpalavereissa aivan ensimmäisistä viikoista lähtien ja olemme jo käyneet yhdessä jalkapallo- ja korismatseissa, vaikkei hän niistä vielä hirmuisesti ymmärräkään, Valavuori nauraa.

Onko urheilua rakastava isä suunnittelut urheilu-uraa esikoispojalleen?

– Sanotaan näin, että jos hän on saanut vähänkin geeniperimää äidiltään ja isältään, niin kyllä hänestä urheilullinen tulee. Kuinka kiinnostunut hän sitten tulee olemaan urheilusta, sen aika näyttää. Jos se kipinä syttyy, se syttyy. Pääasia on että mitä tekee, niin tekee aina täysillä, Valavuori painottaa.


alkaa AVAlla 9. lokakuuta kello 21.30. Juontaja Vappu Pimiä tutustuttaa katsojat uudessa Erilaiset äidit -sarjassa kymmeneen perheeseen joihin syntyy vauva.


Lue myös:


AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja