Aleksandr Bolshunovin treeniryhmässä kuohuu? Venäläishiihtäjä heitetty pihalle

Venäläishiihtäjä Andrei Sobakarev on heitetty ulos Aleksandr Bolshunovin treeniryhmästä ja hänen yhteistyönsä valmentaja Juri Borodavkon kanssa on päättynyt, hän kertoo Sport-Expressissä.

Sobakarev, 24, hiihti kauden mittaan kisoja vain Venäjällä, eikä häntä nähty maailmancupissa, jonka kisoja hän vielä viime kaudella usein hiihti.

– Minulla oli vaikea kausi. Sairastuin covidiin, ja oli vaikea olla kestävä edes sprinttikisoissa. Hiihtämisen kanssa on ongelmia. Odotin enemmän, Sobakarev kertoi.

Sobakarevin mukaan hänet on poistettu harjoitusryhmästä, jossa on hiihtänyt myös Venäjän ykköstähti Aleksandr Bolshunov. Valmentajana toimineen Juri Borodavkon kanssa Sobakarevin yhteistyö on päätöksessään.

Sobakarev korosti, että hänellä on kesäharjoittelun suhteen mietinnän paikka.

Bolshunov tuhoaa muiden uria?

Sport-Express esitti Sobakareville suoraan, että näyttää siltä, että Bolshunov tuhoaa vahvuudellaan joskus muiden urheilijoiden urat.

– Kyllä, jossain määrin. Ei ole aina hyvä, että on vahva urheilija seurattavana. Nopea valmistautuminen ei sovi kaikille, Sobakarev pohti.

– En voi sanoa, että häneen on kohdistettu paljon huomiota, hän on vain vahva urheilija ja treenaa paljon. Erityishuomiota ei ole. 

Sobakarev on parhaimmillaan sijoittunut henkilökohtaisessa maailmancup-kisassa kuudenneksi 15 kilometrillä perinteisellä hiihtotavalla Val di Fiemmessä tammikuussa 2019.

Lue myös:

    Uusimmat