Alaves-vahdin hämmentävä seikkailu johti punaiseen korttiin – La Liga -jumbo kiitti ja kuittasi elintärkeän voiton

Espanjan La Ligassa viimeiseksi jämähtänyt Espanyol sai ensimmäisessä koronatauon jälkeisessä ottelussaan yllättävää vetoapua vierasjoukkue Alavesilta ja varsinkin sen maalivahdilta Fernando Pachecolta. Espanyol nappasi 2–0-voitolla elintärkeät sarjapisteet.

Alaves jäi jo 19. peliminuutilla vajaamiehiseksi, kun Pacheco seikkaili oman rangaistusalueensa ulkopuolella punaisen kortin arvoisesti.

Pacheco ryntäsi maaliltaan kohti pitkää palloa, jolla Espanyol-puolustus tavoitteli ryhmityksessään ylimpänä pelannutta Wu Leitä. Pacheco ehti kyllä palloon ensimmäisenä, mutta hämmentävää kyllä, hän nappasi sen täysin normaalisti käsiinsä, vaikka oli jo selkeästi rangaistusalueen ulkopuolella.

Erotuomari Pablo González Fuertes näytti Pachecolle punaista korttia, ja Alaves-luotsi Asier Garitano joutui vaihtamaan maalille Roberto Jimenezin.

Espanyol käytti yhden miehen ylivoiman hyväkseen ja voitti ottelun Bernardon ja Lein maaleilla 2–0.

La Ligassa viimeisenä oleva Espanyol nousi voiton myötä tasapisteisiin toiseksi viimeisenä olevan Leganesin kanssa, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Viimeisenä joukkueena putoamisviivan yläpuolella olevaan Celta Vigoon Espanyolilla on matkaa kolme pistettä. Myös Celta Vigo on pelannut yhden ottelun Espanyolia vähemmän.



Lue myös:

    Uusimmat