Aku Hirviniemi jakoi hulvattoman ja samaistuttavan hetken Suomea piiskaavista epämääräisistä keleistä: "Minuutti ennen kuin otin tämän kuvan oli kevät"

Aku Hirviniemi summasi usean suomalaisen ajatukset epävakaasta säästä tiistaina 14. huhtikuuta. 

Tiistaina 14. huhtikuuta Uudellamaalla sekä muuallakin Suomessa hieraistiin useaan otteeseen silmiä, kun ulkona vaihteli jatkuvasti täyden auringonpaisteen ja lumisateen epämääräinen tasapaino. 

Muun muassa näyttelijä Aku Hirviniemi sai kokea kummallisen sään vaikutukset ja jakoi sen seurauksen omalla Instagram-tilillään. Hirviniemen julkaisemassa kuvassa näkyy, kuinka lumisade yllätti pahaa arvaamattoman näyttelijän. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Minuutti ennen kuin otin tämän kuvan oli kevät ja olin menossa pelaamaan frisbeegolffia, Hirviniemi kertoo päivityksessään.

Pääsiäisenä Hirviniemi ilahdutti seuraajiaan julkaisemalla videon vuosia sitten Putous-ohjelmassa hauskuuttaneen Usko Eevertti Luttinen -sketsihahmonsa muodossa. Videolla Usko Eevertti Luttinen antoi Hirviniemen seuraajille oman pääsiäissaarnansa – sananmuunnoksineen kaikkineen. 

Hirviniemi on julkaissut koronaepidemian aikana runsaasti seuraajiaan viihdyttävää materiaalia Instagram-tilillään. Muutama viikko sitten Hirviniemi muun muassa muistutti kaikkia kotona pysymisen tärkeydestä, saaden itse katalan opetuksen asiasta

Lue myös:

    Uusimmat