Aku Hirviniemen kertomus kotibileistä joutui outoon valoon – syytteen mukaan oli kutsunut yöllä kadulta kotiinsa kaksi 17-vuotiasta tyttöä

4:30
MTV Uutiset oli paikalla, kun Hirviniemi käveli oikeuden eteen.

Aku Hirviniemi on kertonut väitetyn seksuaalisen ahdistelun tapahtuneen kotibileissä. Haastehakemuksesta käy kuitenkin ilmi, että humalassa ollut Hirviniemi oli kutsunut 17-vuotiaat tytöt kotiinsa tavattuaan nämä kadulla.

Aku Hirviniemi asteli tänään oikeuden eteen syytettynä seksuaalisesta ahdistelusta viime vuoden kesäkuussa Riihimäellä. Asia käsitellään suljetuin ovin, mutta julki tulleesta haastehakemuksesta käy ilmi osapuolten näkemykset tapahtuneesta.

"Kotibileet" kahden tuntemattoman tytön kanssa

Syyttäjän mukaan humalassa ollut Hirviniemi oli tavannut tytöt kadulla ja kutsunut nämä kotiinsa. Tästä osapuolet ovat yhtä mieltä. Haastehakemuksen riidattomissa seikoissa asia ilmoitetaan seuraavasti:

– Hirviniemi on ollut humalassa ja hän on yöllä tavattuaan kadulla kaksi nuorta naista kutsunut heidät kotiinsa ja esitellyt heille kotiaan.

Hirviniemi on itse Facebook-päivityksissään puhunut "juhlista"

– Kotibileisiini liittyvän tapahtumakokonaisuuden käsittely alkaa tänään Hämeenlinnan käräjäoikeudessa, Hirviniemi kuvaili tapahtumia tänään tilillään.Syyttäjä: Kosketteli paidan alta

Syyttäjän mukaan tilanne kuitenkin jatkui ahdistelulla, jossa Hirviniemi olisi "hiplannut" tyttöjä, vienyt kättään paidan alle, pitänyt tyttöjä sylissään, kosketellut takapuolta ja pidellyt hiuksista. Tytöt olivat pyrkineet pois koskettelutilanteesta ja kokoneet tilanteen ahdistavana sekä ärsyttävänä.

Hirviniemi on kiistänyt syyllistyneensä rikokseen. Syyttäjä vaatii häntä tuomitavaksi vähintään 50 päiväsakon rangaistukseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja