Äkkiä hame korviin ja housut nilkkoihin! Nämä oudot lemmentaiat ovat suomalaista keksintöä

Tässä todellista kansanperinnettä – suomalaisia lemmentaikoja!

Etkö ole löytänyt deittiä ystävänpäiväksi? Ei hätää – Suomessa ystävänpäivä on perinteisesti ollut nimenomaan ystävien, ei kumppanien päivä. Jos sielusi kuitenkin janoaa lempeä, meillä on sinulle ratkaisu: suomalaiset vanhan kansan lemmentaiat! Näillä saat kenet tahansa hurmattua – ehkä.

Sauno kuumaa huumaa!

Jos lempi on päässyt väljähtymään, sido pareittain yhteen kuusi- ja koivuklapeja. Kun peset näillä lämmitetyssä saunassa ensin itsesi ja sitten lemmittysi omalla huuhteluvedelläsi, vanha lempi lämpiää.

Tee lemmenpisto!

Kierrä salaa yksi lemmityn hius oman nappisi ympärille. Kun lemmitty lähtee, hius jää kiinni omiin vaatteisiin. Hiuksen mukana solmiintuvat yhteen myös yhteisen tulevaisuuden langat.

Istu paljaalla takapuolella!

Kun haluat saada vieraasi rakastumaan sinuun, katso tarkkaan, mihin hän istuu. Heti kun hän lähtee, nosta äkkiä hame korviisi tai laske housut nilkkoihisi ja istu täsmälleen samaan paikkaan paljaalla takapuolella.

Kylmetä lemmentaika!

Jos epäilee tulleensa tahtomattaan lemmentaian kohteeksi, lemmen kuumuus siirretään kylmään kiveen. Syleile kivenjärkälettä alastomana ahnaasti kolmeen kertaan, niin lempi lakkaa.

Kuuntele ystävänpäivän musalistamme!


Lemmentaioista kertoi Heureka Rakastumisen tiedettä Heurekassa 13.2. -iltaan liittyen. 

Entäpä millaisia lemmentaikoja suomalaismiehet kokeilevat pääkaupunkiseudun yössä? Katso piilokameravideo mokista, joihin miehet sortuvat:


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja