Aivan älytöntä sekoilua – JYP on täysin sekaisin

Joni Ikonen laukoo Ilveksen 1-0-johtoon 1:20
Melkoista tunarointia: JYPin Niko Seppälä antaa karmean harhasyötön ja kaatuu joukkuekaverinsa kanssa – Ilves iskee lähes ilmaisen 1–0-maalin.

Edellisessä ottelussaan Kärpille 1–10 hävinneen JYPin pelaaminen jääkiekon SM-liigassa on jatkunut rumasti. JYPin puolustus on jälleen sohlannut räikeästi.

JYPin puolustukselta on nähty useaan otteeseen tilanteita, joissa pelaajat katselevat toisiaan eivätkä tehtävät tunnu olevan selviä. Myös karkeita kiekollisia virheitä on seurannut tiuhaan.

Ilves pääsi kuin ilmaiseksi 1–0-johtoon, kun JYP-puolustaja Niko Seppälä nosti kiekkoa puolustusalueella ja syötti kiekon huolimattomasti suoraan viholliselle. Miro Nalli petasi jatkopalan Joni Ikoselle, ja verkko soi.

Sekoilun kruunuksi Seppälä kaatui siniviivalla samaan aikaan joukkuekaveri Samuel Valkeejärven kanssa.

Voit katsoa tilanteen ylälaidan videolta.

Myöhemmin avauserässä Ilves paineli 2–0-johtoon, kun Balázs Sebok katkaisi JYP-puolustaja Aleksi Salosen löperön noston ja Eetu Päkkilä jatkoi limpun reppuun (video alla).

– Karmaisevia virheitä tulee JYPiltä, mutta Ilves niistä kiittää, C Moren selostaja Olli Eronen kiteytti.

Ilves tekee 2-0 maalin 1:48
"Karmaisevia virheitä JYPiltä" – tässä Ilveksen toinen maali.

3–0-maalissa Ilveksen pelaajat luistelivat nopeassa hyökkäyksessä heittämällä JYP-puolustuksen ohi, ja Joonas Oden maalasi Sebokin syötöstä. Ensimmäiselle erätauolle lähdettiin näissä lukemissa.

JYPillä on allaan yhdeksän perättäistä tappiota, ja ilman ihmeitä tänään on tulossa kymmenes. Joukkueen edellinen koitos torstaina päättyi Jyväskylässä 1–10-tappioon Kärppiä vastaan. C Moren asiantuntija Pekka Saravo jakoi tuolloin ottelun jälkeen tiukkasanaista kritiikkiä varsinkin JYPin hyökkääjälle Severi Lahtiselle (video alla).

"Sieluun sattuu"– JYP-hyökkääjän surkea syöttö sai Pekka Saravolta tiukkaa kritiikkiä 1:35
JYP-hyökkääjä Severi Lahtisen toiminta kesken Kärppien murskajaisten sattui Pekka Saravon sieluun.

Lue myös:

    Uusimmat