Mainos

Äiti tulkitsi hiustenlaitto-ohjeen omalla tavallaan – tätä kuvaa ei voi katsoa nauramatta

Hanna De Castro postasi vastikään Twitteriin humoristisen kuvan lapsuudestaan ajattelematta sitä, mitä kuvan lisäämisestä voisi seurata.

Twitter-käyttäjä Hanna De Castro sai aikaan kommenttivyöryn paljastamalla äitinsä surkeat hiustenlaittotaidot. De Castron äitiä oli pyydetty vuosia sitten laittamaan pienen tyttärensä hiukset kuvauksia varten puoliponnarille. Perinteisen puoliponnarin sijaan hänen äitinsä oli tulkinnut ohjeistuksen omalla tavallaan ja laittanut tyttärelleen vain yhden saparon toiselle puolelle tämän päätä.

– Äitiäni neuvottiin laittamaan minulle puoliponnarin. Hän ei tiennyt, mitä se tarkoitti, niin hän laittoi hiukseni näin, De Castro kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

De Castron kuva sai nopeasti valtavasti huomiota Twitterissä ja käyttäjät hehkuttivat hänen äitinsä tulkintaa klassikkokampauksesta. Ja olipa De Castrolla myös kohtalotovereita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yllättäen myös De Castron lapsuuden ihastus bongasi vanhan tuttunsa postauksen saatua valtavasti huomiota ja keskustelu lähti uusille urille. Jää nähtäväksi, eteneekö humoristisen kuvan kautta lämmennyt ystävyyssuhde romanssiksi.

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.