Äiti ja tytär tekivät raskaustestit yhtä aikaa – hyvin odottamaton käänne yllätti molemmat: "Alan kohta itkeä"

Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen? 0:52
Milloin pitäisi havahtua perheen perustamiseen?

Yhdysvaltalaisnainen teki tyttärensä tueksi myös raskaustestin. Sen tulos olikin yllättäen positiivinen, kertoo muun muassa News.com.au.

TikTokia käyttävä yhdysvaltalainen Rylee julkaisi muutama päivä sitten videon, jolla hän ja hänen äitinsä tekivät yhdessä raskaustestit. Kummankin yllätykseksi paljastui, että Ryleen äiti olikin raskaana.

Rylee kertoo, että äiti oli neuvonut häntä tekemään raskaustestin, koska Ryleen mieliala oli vaihdellut omituisen paljon. Raskausaikana voi ilmetä mielialan vaihtelua, kun hormonitoiminta muuttuu.

Ryleen äitikin teki testin

Äiti halusi olla tyttärensä tukena. Niinpä hänkin päätti tehdä raskaustestin. Hänen omat kuukautisensakin olivat myöhässä. He päättivät kuvata reaktionsa videolle.

Ensin he odottavat hetken pöydän ääressä.

– Niiden tulokset ovat negatiivisia. Eikös siinä vain lue, että raskaana tai ei-raskaana, hän kysyy.

– Kyllä, äiti vastaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sitten he ottavat pakkaukset pöydältä, laskevat kolmeen ja poistavat pakkaukset yhtä aikaa. 

– Voi hyvä luoja, Ryleen äiti alkaa toistella.

– Alan kohta itkeä.

Rylee näyttää hämmästyneeltä. Sitten hän katsoo äitinsä raskaustestin tulosta ja näkee, että siinä lukee ”raskaana”. Ryleen oma testi oli negatiivinen. 

Äiti vaati Ryleeta tekemään raskaustestin

Torstaina julkaistulla videolla Rylee valottaa tapahtumia enemmän. TikTok-video kuvattiin heinäkuussa, ja tämän vuoden maaliskuussa hän saa jälleen yhden sisaruksen.

Rylee kertoo, että hänellä oli tuolloin ollut kurja viikko ja hän halusi äidin tukea. Äiti ehdotti, että ehkä hänen pitäisi näiden mielialavaihteluidensa vuoksi tehdä raskaustesti. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Naiset olivat kuitenkin varmoja, että molempien tulokset olisivat negatiivisia. Sen vuoksi he olivat ottaneet esille viinipullon, jonka olivat aikeissa juoda sen jälkeen, kun testien tulokset olisivat selvillä.

Rylee kertoo, että äiti luuli ensin hänen pilailevan ja vaihtaneen raskaustestit niin, että tämä luulisi olevansa raskaana. Niinpä hän vaati Ryleeta tekemään uuden ja senkin tulos oli negatiivinen.

– Ja näin olen sitten 24, ja äitini synnyttää kuudennen lapsensa maaliskuussa, Rylee toteaa.

Ultraäänikuva ja tilannepäivitys

Seuraavalla videolla saatiin päivitystä tilanteeseen. Ensin kerrataan aiemmat tapahtumat, minkä jälkeen näkyy ultraäänikuva. Kerrotaan myös, että vauva on poika. 

– Vielä vähän yli kuukausi [syntymään], videolla kerrottiin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: News.com.au, 7 News

Lue myös:

    Uusimmat