Synkkä yö liikenteessä: Ainakin neljä ihmistä kuollut onnettomuuksissa eri puolilla maata

Eilisen illan ja viime yön aikana on sattunut useita kuolemaan johtaneita liikenneonnettomuuksia.

Yksi ihminen on kuollut liikenneonnettomuudessa Länsi-Uudenmaan Karkkilassa, kerrotaan pelastuslaitokselta. Henkilöauto ajautui vastaantulevan kaistalle ja osui elintarvikkeita kuljettavaan rekkaan. Henkilöauton kuljettaja kuoli onnettomuuspaikalla.

Henkilöauto syttyi törmäyksessä palamaan. Pelastuslaitoksen tiedotteen mukaan onnettomuuspaikalle saapuneen yhdistelmäajoneuvon kuljettaja sammutti palon käsisammuttimella.

Onnettomuus tapahtui Porintiellä eli Kakkostiellä. Liikenne oli onnettomuuspaikalla muutaman tunnin poikki. Käytössä oli kiertotiet.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta puolenyön jälkeen.

Keskiviikkoiltana kaksi onnettomuutta

Viime yönä on kerrottu muistakin kuolemaan johtaneista liikenneonnettomuuksista. Satakunnan Kokemäellä kuoli kaksi ihmistä moottoripyörän ja polkupyörän kolarissa, kerrotaan pelastuslaitokselta. Pelastuslaitoksen mukaan moottoripyörä ja polkupyörä kolaroivat risteysalueella lähellä Kokemäen keskustaa.

Päivystävä palomestari kertoo, että risteyksessä ei ollut poikkeuksellisia näköesteitä, vaan alueella on pidempi suora ennen risteystä. Pelastuslaitos sai hälytyksen tapahtumista eilen iltayhdeksän jälkeen.

Kokemäen onnettomuudesta kertoivat aiemmin ainakin Satakunnan Kansa ja Ilta-Sanomat.

Lahdessa keski-ikäinen mies kuoli moottoripyöräonnettomuudessa, Hämeen poliisilaitos kertoi myöhään eilen illalla tiedotteessaan. Poliisi kertoo, että mies oli menettänyt moottoripyöränsä hallinnan ja törmännyt valaisinpylvääseen.Tiedotteen mukaan poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja