Ainakin 11 kuollut Jordanian äkkitulvissa: Nuori tyttö menehtyi, kun tulvavedet veivät perheen auton – yli 3 500 turistia on evakuoitu

Pelastusjoukot jatkavat etsintöjä Jordaniassa – ainakin 11 kuollut äkkitulvissa 0:59

Jordanian viranomaisten mukaan äkkitulvat ovat vaatineet ainakin 11 kuolonuhria. Etsintä- ja pelastustoimet jatkuvat edelleen.

Katso video: Pelastusjoukot jatkavat etsintöjä tulvavesien keskellä.

Rankkasateiden aiheuttamat äkkitulvat iskivät perjantaina useisiin Etelä-Jordanian kaupunkeihin, uutisoi CNN. Äkkitulvissa on menehtynyt ainakin 11 ihmistä. Yksi uhreista oli nuori tyttö, joka kuoli tulvavesien huuhdottua perheen auton mukanaan.

Yli 3 500 turistia on evakuoitu matkailijoiden suosimasta rauniokaupunki Petrasta. Toistaiseksi 60 ihmistä on pelastettu tulvaevesiltä, yhdeksän viety sairaalaan ja ainakin kaksi on kateissa.

Etsintä- ja pelastustoimet jatkuvat edelleen. Tulvavedet ovat vieneet mukanaan ajoneuvoja, katkaisseet teitä ja aiheuttaneet sähkökatkoja useissa kaupungeissa.

Äkkitulvat iskivät vain kaksi viikkoa sen jälkeen, kun tulvavesi vei mukanaan koulubussin Jordaniassa. Tapauksessa menehtyi 21 ihmistä, joista suuri osa oli oppilaita.

Lue myös:

    Uusimmat