Mainos

Aarnio-jutun huumehaaraa puidaan hovissa – sekä syyttäjät, Aarnio että useat muut valittivat

Helsingin huumepoliisin ex-päällikön Jari Aarnion huume- ja virkarikosjuttua puidaan odotetusti myös hovioikeudessa. Sekä syyttäjät että Jari Aarnio itse ovat jättäneet valituksensa Helsingin käräjäoikeuden tuomiosta.

Kihlakunnansyyttäjä Pihla Keto-Huovinen kertoo, että syyttäjien valitus koskee kymmentä ihmistä. Heidän joukossaan ovat muun muassa Jari Aarnio, tämän poika, United Brotherhood -liivijengin ex-pomo Keijo Vilhunen, Malmin naisena tunnettu Mari Romano, Pohjois-Savon naisena tunnettu Seija Kortekallio-Lampi, Aarnion entinen alainen Mikael Runeberg, rikostarkastaja Petri Rainiala ja virolainen ex-poliisi Kalev Motus.

– Osan osalta kyse on pienistä asioista, Keto-Huovinen sanoo STT:lle.

Aarnion osalta kyse on Keto-Huovisen mukaan useista syytekohdista, esimerkiksi yhdestä hylätystä törkeästä huumausainerikossyytteestä.

Jari Aarnio tuomittiin huume- ja virkarikosjutussa joulukuussa "Pasilan miehenä" kymmenen vuoden vankeuteen. Hän kiisti kaikki syytteet.

Myös useat muut kuin Jari Aarnio jättivät valituksensa ennen määräajan umpeutumista perjantaina. Tuomiosta olivat valittaneet ainakin Aarnion poika, Runeberg, Vilhunen ja Jokelan vankilan apulaisjohtaja Jarmo Salminen, käräjäoikeudesta kerrottiin.

Aikaa vastavalituksen jättämiseen on maaliskuun loppuun.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.