Mainos

Aarnio: Hollantilainen ”Herra X” ehkä huumekaupan takana

Jari Aarnio epäili, että hollantilainen mies voisi olla Suomeenkin tulleiden hasistynnyreiden takana. Aarnio käytti miestä koodia ”Herra X”.

Aarnio tietää miehen nimenkin, muttei halunnut nimetä häntä oikeudenkäynnin julkisessa osassa. Asiaa käsitellään tarkemmin suljetuin ovin keskiviikkoaamuna.

Oikeussalissa on pitkin käsittelyä puhuttu paljon ns. Hollannin kontaktista, jonka henkilöllisyys ei ole krp:n tutkinnassa selvinnyt. 

Aarnio kertoi, että tämä Herra X liittyy Hollannin poliisin mukaan edelleen keskeneräiseen tynnyritutkintaan. Hänellä on taustaa kansainvälisessä huume- ja asekaupassa.

Aarnio oli saanut kuulla miehestä, kun Hollannissa oli ammuttu antiikkikauppias.

Myös Helvetin enkeleiden presidentti on vieraillut hänen luonaan. Puheista jäi epäselväksi tarkoittiko Aarnio suomalaista vai hollantilaista jengipomoa.

Aarnion mukaan mies on järjestellyt viikoittain isoja huumekuljetuksia maailmalle sekä myös kokaiinin salakuljetusta Arubasta Antwerpeniin.

Aarnion mukaan hänellä on ollut myös yhteyksiä hollantilaismiehiin, jotka lähettivät tynnyreitä Suomeen 2011.


Aarnion kuuleminen jatkuu Helsingin käräjäoikeudessa keskiviikkona. Tiistaina ei ehditty puida lainkaan Aarnion varallisuuden karttumista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.