Äärioikeistoa ympäri maailmaa saapunut tapaamiseen turkulaiseen ravintolaan – MTV:n toimittaja paikalla: ”Paljon poliiseja paikalla, tavallista vahvempi varustus"

2:46

Äärioikeiston kansainvälinen Awakening 2 -tapahtuma on parhaillaan käynnissä Turun keskustassa sijaitsevassa ravintolassa.

Paikalla olevan MTV:n toimittajan Saara Rantasen mukaan ravintolan lähistöllä on paljon poliiseja, joiden varustus vaikuttaisi olevan tavallista järeämpi. Paikalla on myös useita poliisiautoja.

Tapahtumasta on ollut saatavilla kovin niukasti tietoja. MTV Uutisten tietojen mukaan kyseessä on suljettu tilaisuus, jonne on pitänyt ostaa etukäteen lippu.

MTV uutisten toimittajalle poliisit kertoivat, että kyseessä on normaali poliisityö, ja että poliisihallituksesta on jo maaliskuun puolelta tullut ohjeet, joiden mukaan on varmistettava, että vaalit ja vaalityö sujuvat oikein ilman häirintää.

–  Siihen nähden, että poliisi sanoo kaiken olevan normaalia valppautta, niin maallikon silmissä näyttää kovin runsaalta tämä valppaus, Rantanen kertoo.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja