Äänestyksessä murskavoitto: Linnan juhlien näyttävin pari valittu

MTV.fin lukijat saivat äänestää Linnan juhlien 2014 näyttävintä paria.

MTV.fin sivustolla oli sunnuntaina käynnissä leikkimielinen ” Ketkä käänsivät katseet? Äänestä Linnan juhlien näyttävin pari!” -äänestys.

Mukana äänestyksessä oli kymmenen upeaa pariskuntaa linnahumusta: Saku ja Hanna Koivu, Teemu ja Sirpa Selänne, Aki ja Tea Riihilahti, Iivo Niskanen ja Saana Kemppainen, Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho, Jaana Pelkonen ja Niko Aho, Kari Heiskanen ja Anna-Maija Tuokko Maria Guzenina ja Kari Mokko, Aino-Kaisa Saarinen ja Tom Gustafsson sekä Mikael Jungner ja Emilia Poikkeus.

Päivän aikana äänestyksessä annettiin reippaasti yli tuhat ääntä ja lukijat valitsivat linnan näyttävimmän parin selkeällä äänivyöryllä.

Läpi illan haastatteluita jakaneet ja upeasti edustaneen Saku ja Hanna Koivu veivät noin 36 prosenttia äänistä (noin 400 ääntä) napaten näin kirkkaimman sijan.

Linnan juhlien kirkkaimpiin tähtiin lukeutui myös toinen kiekkoilija, Teemu Selänne. Sirpa ja Teemu Selänne sijoittuivatkin äänestyksessä toiseksi saaden noin 22 prosenttia äänistä, noin 240 ääntä.

Kiekkoilijoilla oli selkeä ylivoima äänivyöryssä. Pronssisijan napannut pariskunta sai enää noin 11 prosenttia äänistä. 122 äänellä kolmannelle sijalle nousi Antti Kaikkonen ja Satu Taiveaho.

Viiden näyttävimmän parin mukaan mahtuivat vielä Aki ja Tea Riihilahti sekä Jaana Pelkonen ja Niko Aho.

Lue myös:

    Uusimmat