Äänestä kauneinta kattausta ja voita!

Värit ovat kevätkattauksessa olennainen osa tunnelmaa, sillä valon lisääntyminen saa kaipaamaan mehevien sävyjen keskelle. Inspiroidu Marimekon keväisistä pöydistä!

Kaunis kattaus on tärkeä osa juhlan suunnittelua ja myös kertoo, millaista päivää ollaan viettämässä, oli kyseessä sitten äitienpäivä, synttärit tai vaikkapa häät.

Marimekon suunnittelijat ideoivat upeat kattaukset kevään juhliin – valitse niistä mieleisesi ja voita mieleisesi Marimekko-pöytäliina.

Inspiroidu iloisista kattauksista!

Sami Ruotsalainen halusi koota pöytäänsä oikean juhlien juhlan! Valkoinen liina, kristallit ja sekalaiset hopeat yhdessä, sekä paljon kukkia rennosti ja turhia nipottamatta.

– Runsasta, ilakoivaa juhlintaa ja nautiskelua. Juhlat alussa vai loppuivatko ne jo?, suunnittelija kertoo.

Rennot kevään juhlat, hyvässä seurassa, iloisen pöydän ääressä on ajatuksena Kristiina Isolan pöydässä. Upea, mustavalkoinen Yhdessä-kangas saa seurakseen iloisen ja niin tutun Unikko-kuosin.

Anu Susi odottaa lasta ja kertoo ajattelevansa tällä hetkellä karkkia jatkuvasti, minkä vuoksi se näkyy myös kattauksessa. Upeat tuolit on päällystetty Satula-kankaalla.

Mari Ohta tuo väriä pöytään railakkaalla Lokki-kankaalla ja hauskoilla Lappuliisa-tyynyillä. Riippumatossa odottaa osa juhlavieraista.

– Hauska ja iloinen seurue on aikeissa viettää kesäjuhlaa järven rannalla. Värikkäät makeiset ja hedelmät on aseteltu kauniisti odottamaan vieraiden saapumista, Ohta selventää pöytänsä tarinaa.

Erja Hirven pöydässä on arjen juhlaa.

– Yllätyksenä järjestetty synttäriaamiaisjuhla arkipäivänä on kattaukseni idea. Ensin samppanjat naamariin ja sitten töihin uudella vanhalla autolla, suunnittelija kertoo.

Artikkelin tarjoaa:
Marimekko

Kuvat: Marimekko

Hannele Järvelä/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja