Mainos

Äänestä kauneimmat juhlakorut!

Äänestä kauneimmat hää- ja juhlakorut, ja löydä koruvinkkejä omiin juhliisi!

Hää- ja juhlapuvuille voi olla vaikea löytää juuri oikeanlaista koruvaihtoehtoa. Kalevala Korun upeat riipukset ja käädyt ovat kuin luotu elämän tärkeintä juhlaa varten. Valitse nyt kolmesta vaihtoehdosta mikä on sinun mielestäsi perinteiselle, trendikkäälle ja romanttiselle hääpuvulle sekä räväkälle, tyttömäiselle ja hillitylle juhla-asulle se kaunein. Äänestä mieleisiäsi alla!

Perinteinen hääpuku

Perinteisen valkoisen hääpuvun kanssa morsian voi valita suuria ja näyttäviä koruja, varsinkin jos puku on yksinkertainen ja kapealinjainen. Prinsessapuvun kanssa puolestaan kannattaa harrastaa hillitympää korujen käyttöä. Alla upeat koruvaihtoehdot tälle puvulle.

Nuoren Eino Leinon säkeet ovat innoittaneet korumuotoilija Kirsti Doukasta luomaan Vanamo-korun, jonka vaaleanpunaiset helmet hehkuvat vienoa suloa. Marja Sunan kaunis hopeariipus Lumikukka kaulassaan morsian puhkeaa kukkaan. Kirsti Doukasin Carmen-koru on saanut inspiraation Bizet´n samannimisestä oopperasta. Naisellinen ja näyttävä koru tuo dramatiikkaa asuun.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Trendikäs hääpuku

Räväkän morsiamen punainen hääpuku tarvitsee veroisensa korut. Kaulan voi tietysti jättää tässä luomuksessa paljaaksi, mutta kuka morsian kieltäytyisi koristautumasta upeilla riipuksilla ja käädyillä, mikäli siihen on tilaisuus. Alla upeat koruvaihtoehdot tälle puvulle.

Kirsti Doukasin suunnittelemassa Pohjantähti-korusarjassa kullasta ja valkokullasta valmistettu riipus on herkkä lisä asukokonaisuuteen. Vanamo-korun voi kietaista kaulaan monella eri tavalla, joten se sopii upeasti erilaisten pukujen kanssa. Mikä olisi sopivampi hääkoru kuin Marja Sunan suunnittelema Rakkaus, joka tuo tunteiden paloa yhteen elämän tärkeimmistä juhlista.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Romanttinen hääpuku

Romanttinen pitsipuku on niin koristeellinen, että sen kanssa voi valita hyvinkin pelkistetyn hääkorun. Näyttävyyttä hakevalle morsiamelle löytyy kuitenkin myös suuria, mutta samalla siroja koruja ja herkkiä riipuksia. Alla upeat koruvaihtoehdot tälle puvulle.

Kirsti Doukasin Naisen ääni on upea ja mutta siro koru, jossa kimmeltää jalokivi. Tony Granholmin suunnittelema Helinä-kääty on koristeellinen, mutta elegantti. Saman suunnittelijan sievä Talon sydän sopii hyvin perinteitä kunnioittavalle morsmaikulle. Alla upeat koruvaihtoehdot tälle puvulle.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Räväkkä juhla-asu

Kaaso, morsiusneito ja muu juhlakansa tarvitsee myös juhlaan sopivan asun ja siihen korun. Mikäli asukokonaisuus on trendikäs ja räväkkä, look täytyy viedä loppuun asti sopivalla korulla. Alla upeat vaihtoehdot tälle puvulle.

Kirsti Doukasin fantastinen Hoffmannin kertomukset -korusarja on myös luotu samannimisen oopperan innoittamana. Hopeinen Lumikukka-riipus antaa viimeisen silauksen näyttävään asuun. Vanamo-korujen monipuolisuus tulee jälleen ilmi tämän kaasoasun kanssa.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Tyttömäinen juhla-asu

Juhlaväki voi valita asukseen myös hillitymmän juhla-asun, jonka tyttömäistä kauneutta saa helposti korostettua huomiota herättävillä koruilla. Ruskean asun kanssa sopivat sekä hopea- että kultakorut. Alla upeat riipusvaihtoehdot tälle puvulle.

Kirsti Doukas Naisen ääni -korun saa sovitettua värien puolesta puvun kanssa yhteen, sillä korun saa savukvartsilla, topaasilla tai vihreällä kvartsilla. Perinteinen Helinä-kääty sopii hyvin syvän kaula-aukon kanssa. Kirsi Doukasin Isän tyttö -riipuksen kiveksi voi valita vaikkapa ruskean savukvartsin.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Hillitty juhla-asu

Raikkaan sinisen juhla-asun kanssa kannattaa valita hopeinen koru. Itse puku on hyvin pelkistetty, joten korun avulla asuun voi tuoda näyttävyyttä. Alla upeat koruvaihtoehdot tälle puvulle.

Kirsti Doukasin Naisen ääni hehkuu hopeisena ja sinisenä juhlavieraiden kaulassa, samoin kuin Isän tyttö, jonka vaaleansininen topaasi tuo riipukseen raikkaan lisän. Tony Granholmin Meri-riipuksessa korukivenä on sininen kvartsi.

Mikä koru sopii parhaiten asuun? Äänestä tästä!

Puvut: Morsiuspukuliike Stilissima,
Korut: Kalevala Koru

Teksti: MTV3/Helmi
Kuvat: Leena Salo

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.