Mainos

Aamulehti: Näsijärvellä kadonneen luistelijan etsinnät jatkuivat iltamyöhään hengenvaarallisista olosuhteista huolimatta

Tampereen Näsijärvellä tiistaina kadonnutta retkiluistelijaa etsittiin eilen iltamyöhään saakka viranomaisten ja vapaaehtoisten voimin, kertoo Aamulehti.

65-vuotias mies lähti eilen luistelemaan Tampereen Siivikkalanlahdelta Näsijärvelle aamupäivän aikaan. Miehestä ei ole tehty havaintoja sen jälkeen.

Miestä etsittiin tiistaina sekä viranomaisten että vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin. Aamulehden mukaan Näsijärven olosuhteet ovat kuitenkin osoittautuneet etsijöille haastaviksi. 

Pelastustöitä johtava ylikonstaapeli Juha Aaltonen kertoi lehdelle, että useampi paikalla olleista pelastuslaitoksen etsijöistä putosi järven petollisen heikon jään läpi. Siitä huolimatta etsinnät jatkuivat iltamyöhään saakka.

Miehellä on kerrottu olleen päällään mustat housut, musta pipo ja mustavalkoinen Craft-merkkinen liivi. Mies on ollut liikkeellä retkiluistimilla ja hänellä on ollut mukanaan myös sauvat.

Mahdolliset havainnot kadonneesta luistelijasta pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 414985.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.