Mainos

8-vuotiaan mystinen kuolemantapaus selviämässä - isä ja naisystävä myöntäneet

Viime äitienpäivänä kuolleen 8-vuotiaan tytön kuolinsyy on varmistumassa henkirikokseksi, kertoo rikosylikomisario Juha Rautaheimo MTV3 Uutisille. Poliisin tietojen mukaan tyttöä on kohdeltua myös aiemmin kaltoin.

Tyttö löydettiin kuolleena helsinkiläisestä yksityisasunnosta äitienpäivän aamuna. Tyttö asui isänsä asunnossa. Teosta epäillään tytön isää, yli 30-vuotiasta viihdetaitelijaa sekä tämän naisystävää. Tutkinnanjohtaja Rautaheimon mukaan kaikki merkit viittaavat siihen, että tyttö on kuollut kaksikon "tekojen seurauksena". Oikeuslääketieteelliset tutkimukset valmistunevat heinä-elokuun vaihteessa.

– Tyttöä on kaltoin kohdeltu ja ilmeisesti myös usein aiemminkin. Asiat ovat selvinneet kuulusteluissa ja poliisin omissa tutkimuksissa sekä hankituissa selvityksissä. Kaksikko on myöntänyt menettelytapansa äitienpäivän aamuna, Rautaheimo kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisi ei edelleenkään kerro tekotapaa tai tapahtumien kulkua tutkinnallisiin syihin vedoten. Kaksikkoa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä pahoinpitelystä. Isä ja hänen lähes 50-vuotias naisystävänsä ovat edelleen vangittuna.

Syytteennoston määräaika on elokuun lopussa. Rautaheimo arvelee, että oikeuskäsittely alkanee syyskuun puolenvälin tienoilla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.