7-vuotias Riikka Purra pääsi kysymään Dingolta kysymyksiä – vanha video sai ministerin kyyneliin

7-vuotias Riikka Purra haastattelee idoliaan Neumannia 1:44
Vanha video sai Purran herkistymään: Katso videolta fanitapaaminen vuodelta 1985!

Riikka Purra oli nuorena todellinen Dingo-fani. MTV Uutiset löysi arkistosta pätkän, jossa nuori Riikka kysyy idoliltaan kysymyksiä. 

Dingo järjesti 3.12.1985 televisioidun fanitapaamisen Tampereella. Tapaamiseen valikoitui kourallinen yhtyeen vankkumattomia faneja, jotka saivat kysyä yhtyeeltä visaisia kysymyksiä.

Suuri osa heistä oli teini-ikäisiä, mutta mukana oli myös muuan 7-vuotias Riikka, jolla oli useita kysymyksiä nokkamies Pertti "Nipa" Neumannille.

Tuo 7-vuotias tyttö oli nykyinen valtiovarainministeri Riikka Purra, joka tunnustautuu Missä olit, kun? -sarjan haastattelussa todelliseksi Dingo-faniksi.

Purra muistaa tapaamisen Neumannin kanssa edelleen, ja sen kuinka häntä jännitti kovasti.

– Olin tosi ujo lapsi. Tämä oli ensimmäinen tv-esiintyminen ja minua jännitti aivan hirveästi. Äitin kanssa oltiin tehty kysymykset yhdessä ja mä luulin, että mä kuolen tonne studioon, Purra muistelee.

Purra kertoo tykänneensä Dingon musiikista paljon. Yhtyeen tyyli vei myös mennessään.

– Kyllä mä ihastuin itse Nipaan ja tykkäsin hirveästi siitä musiikista. Leikkasin myös hiukset hyvin nipamaisiksi.

– Leikkasin pystysiilin, korviksia, sifonkihuiveja ja muita.

Katso koskettava kohtaaminen Purran ja Neumannin välillä alapuolelta. Koko Purran haastattelun pääset katsomaan MTV Katsomosta.

Neumann ja Purra tapasivat vuosien jälkeen – katso mieleenpainuva kohtaaminen 1:47

Missä olit, kun? on ohjelmasarja lähihistorian merkittävimmistä, dramaattisimmista ja kiinnostavimmista uutistapahtumista. Tämä artikkeli pohjautuu sarjan kolmannen tuotantokauden jaksoihin. Uudet jaksot MTV3-kanavalla sunnuntaina 7.1. kello 19.30 alkaen. Kaikki jaksot löydät MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat