64-vuotias Oscar-palkittu näyttelijätär paljasti rintansa! Katso kuvat!

The Queen -elokuvasta Oscarilla palkittu näyttelijätär Helen Mirren poseerasi alastomana kylpyammeessa New York Magazinelle. Pian ensi-iltansa saavassa Love Ranch -elokuvassa bordellinpitäjän rooliin hypännyt rouva täyttää 65 heinäkuussa.

Pian 65 täyttävä daami on sinut itsensä kanssa edelleen. Uuden elokuvansa promotemppuna ammeeseen hypännyt Mirren on tottunut pistämään koko naiseutensa peliin työnsä takia.

Mirren muistetaan vuonna 1979 ilmestyneestä Caligulasta, jossa hän näytteli Caligulan vaimoa Caesonia. Mirren kertoi tehneensä roolin silkan näyttelijäkokemuksen vuoksi.

Mirren kertoo, ettei ole ikinä ollut tiukkapipoinen moralisti eikä sievistelijä.

– Olen edelleen hyvä tyttö, joka haluaa olla paha tyttö, Helen Mirren kujersi New York Magazinelle.

Taustatyötä bordellissa

Piakkoin ensi-iltansa saava Love Ranch on Mirrenin aviomiehen, Taylor Hackfordin ohjaama. Tositarinaan pohjautuva elokuva kertoo pariskunnasta, joka omisti Yhdysvaltojen ensimmäisen laillisen bordellin, Mustang Ranchin. Elokuvassa Joe Pesci esittää Mirrenin roolihahmon miestä.
Tehdessään taustatyötä rooliaan varten Helen Mirren vieraili Mustang Ranchilla. Ohjaaja-aviomies ehdotti, että mitäpä jos he viettäisivät yön kyseisessä paikassa. Mirren ei syttynyt ideasta.

– Sanoin, että lue huuliltani: en aio viettää yötä bordellissa!

Samaisessa haastattelussa Mirren paljasti ihailevansa Miley Cyrusta ja Lady Gagaa.

– Rakastan rohkeita naisia: Madonnaa ja Scarlett Johanssonia - seksikkäitä ja upeita! Miley Cyrus on fantastinen. Ja Lady Gaga. Ihailen tapaa, jolla hän on muokannut popista performanssitaidetta, Mirren suitsuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Telegraph.co.uk ja Nymag.com

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat