6-vuotiaan prinsessa Charlotten kuva sai fanit ällistymään – prinssi Williamilta hykerryttävä paljastus lujatahtoisesta tyttärestään

1:12
Suloinen video: Näin tomerana prinsessa Charlotte esiintyi ensimmäisenä koulupäivänään

Prinssi William kommentoi hersyvällä tavalla 6 vuotta täyttäneen tyttärensä luonteenpiirteitä.

Kuninkaallisfanit ällistyivät toukokuun alussa, kun brittihovi julkisti sosiaalisessa mediassa syntymäpäiväonnittelut kuusi vuotta täyttäneelle prinsessa Charlottelle

Sosiaalisessa mediassa huomattiin nopeasti, kuinka paljon tytär muistuttaa herttuatar Catherinen ottamassa potretissa ulkonäöltään isäänsä prinssi Williamia. Lisäksi moni ällisteli sitä, kuinka paljon 6-vuotias prinsessa näyttää kasvaneen sen jälkeen, kun hänet on nähty viimeksi julkisuudessa.

Daily Mail -lehti kertoo prinssi Williamin paljastaneen, että syntymäpäiviä vietettiin pienten puutarhajuhlien merkeissä tyttären varsinaisena syntymäpäivänä.

– Hän ilahtui todella paljon. Valitettavasti viime vuonna emme voineet viettää hänen syntymäpäiväänsä lainkaan lockdownin takia, mutta nyt paikalla oli meidän lisäksemme yksi toinen perhe. Kyse ei ollut suuresta juhlasta, mutta pyrimme tekemään päivästä hänelle niin mukavan kuin vain mahdollista, prinssi William kertoi tyttärensä syntymäpäiväjuhlista.

Jos kuva ei näyt, voit katsoa sen myös tästä.

Cambridgen herttua paljasti myös, että itsevarma prinsessa on antanut jo esimakua siitä, mitä teini-iässä on luvassa. William vitsaili, että tytär saattaa sanoa kysyttäessä olevansa 16-vuotias.

– Charlotte sanoo: "Olen kuusivuotias, voin tehdä mitä haluan", isä paljasti.

– He kasvavat todella nopeasti, hän vielä hämmästeli.

Herttuaparin esikoinen prinssi George täyttää kesällä kahdeksan vuotta. Kuopus prinssi Louis vietti huhtikuun lopulla kolmatta syntymäpäiväänsä.

Prinsessa Charlotten kipakasta luonteesta on saatu merkkejä myös aiemmin. Viimeksi jouluna prinsessan suorasukainen ele huvitti, kun sisaruskatras edusti ensimmäistä kertaa punaisella matolla vanhempiensa kanssa.

Tarkkasilmäiset havaitsivat, ettei teatterin aitiossa äitinsä ja sisaruksiensa kanssa istunut Charlotte ilmeisesti ollut vaikuttunut, kun prinssi William piti puhetta. Hän peitti puheen aikana kasvonsa käsillään, joka viestitti pienen neidin olleen kiusaantunut isänsä puheesta.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja