6 seksipeliä – kokeile kotona!

Älä unohda hauskuutta ja pelailua parisuhteessa, vaan heitä noppaa ja vähennä vaatteita. Pariskunnan peli-illassa on säpinää.

Pelit ovat hauska lisäpiriste seksielämään. Pelailu rentouttaa ja yhdessä on mukavaa viettää hauskaa aikaa. Kokeile näitä foxnews.comin seksipeli-ideoita yhteisessä illanvietossanne.

1. Alaston Twister. Kuinka kauan pystytte vastustamaan kiusausta koskea toiseen, kun olette hassuissa asennoissa, alastomina ja lähekkäin? Voittaja saa päättää, miten haluaa häviäjän hellivän itseään.

2. Pyöritä noppaa. On hauskaa jättää seuraavat liikkeet kohtalon käsiin. Askartele tehtäviä sisältävä noppa tai hanki valmiita seksipelinoppia, joissa on esimerkiksi eri vartalonosia kirjoitettuna nopan jokaiselle taholle. Pelaajan pitää hyväillä ja suudella nopan osoittamaa paikkaa. Samaan tarkoitukseen on olemassa myös kortteja.

3. Strippipokeri. Tätä häviäjä riisuu -sääntöä voi myös soveltaa muihin peleihin, jos et pidä pokerista. Pitäkää sääntönä, että ette saa pelehtiä ennen kuin toinen teistä on ihan täysin alasti. Ja jälleen voittaja saa päättää, mitä haluaa tehdä seuraavaksi.

4. Pukeutukaa. Roolivaatteissa on valinnanvaraa. Haluatteko leikkiä lääkäriä ja potilasta, mallia ja valokuvaajaa, opettajaa ja oppilasta, vankia ja vanginvartijaa vai lentokapteenia ja lentoemäntää?

5. Hierontapullonpyöritys. Varaa peliin piirustuspaperia tai kartonkia, hierontaöljyä, pullo ja tiimalasi. Tee kartongille tai paperille iso ympyrä ja jaa se eri sektoreihin. Kirjoita sektoreihin eri ruumiinosia ja pyöräytä sitten pulloa. Pullon pyöräyttäjä saa päättää, kumpi hieroo ja kumpi on hierottavana. Sitten vain tiimalasi valumaan, ja hieronta-aika alkaa.

6. Totuus vai tehtävä. Tämä on hauska tapa oppia enemmän toisistanne ja pitää samalla hauskaa.

MTV3/Helmi

Lähde: Foxnews.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja