58-vuotiaskin voi näyttää seksikkäältä pinkissä kireässä mekossa – katso kuvat!

Kuudenkymmenen vuoden rajapyykkiä lähentelevä näyttelijä ja malli Christie Brinkley näytti hurjan seksikkäältä näyttäydyttyään New Yorkissa pinkissä tyköistuvassa mekossa.

Malliveteraani Christie Brinkley, 58, häikäisi nuorekkaalla olemuksellaan upeassa mekossa New Yorkissa.

The Today Show'ssa vieraillut Brinkley säteili kuin aurinko näyttävässä asussaan. 3/4-hihaiseen kirkkaaseen mekkoon pukeutunut Brinkley ei ollut arkaillut kenkienkään kanssa: naisen jalassa nähtiin näyttävät pinkit korkokengät. Hänen olemuksessaan ei ollut häivähdystäkään vuosien karttumisesta.

Vaikka pinkin puhutaan usein istuvan lähinnä teini-ikäisille, osoitti upea Brinkley olevansa poikkeus tähän sääntöön. Vaikka hänen yllään nähty mekko oli pinkki, ei asukokonaisuus muistuttanut teinivuosista edes pienissä määrin. Brinkley osoitti päinvastoin nuoriin yhdistetyn värin istuvan myös loistavasti tyylikkään yli viisikymppisen ylle.

Mallikonkari Brinkley poseerasi arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa jo 1970-luvulla. Brinkelyllä on ollut myös mallimaailmassa ennenkuulumattoman pitkä sopimus CoverGirl-brändin kanssa.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja