5 minuutin supersiivous – näin saat kylpyhuoneen kiiltämään!

Kylpyhuoneen ja WC:n siivoaminen ei liene kenenkään mielipuuhaa. Jos haluat kuitenkin saada pikaisesti puhdasta, noudata tätä 5 minuutin tehosiivouslistaa, ja voit taas nauttia puhtaasta kylppäristä.

Ovatko vieraat tulossa lyhyellä varoitusajalla, vai oletko vain yksinkertaisesti kyllästynyt likaiseen kylpyhuoneeseen? Et varmasti tahdo uhrata pakolliseen tehtävään yhtään ylimääräistä aikaa, joten katso RealSimplen ohjeet pikasiivoukseen minuutti minuutilta.

Minuutti 1:

Levitä vessanpönttöön WC-puhdistajaa ja jätä se vaikuttamaan hetkeksi. Voit myös käyttää puhdistustabletteja, jotka siivoavat pöntön poreillaan. Heitä likaiset käsipyyhkeet ja muut pesua kaipaavat tekstiilit kylpyhuoneen ulkopuolelle. Laita esillä olevat ylimääräiset tavarat, kuten hiustenkuivaajat ja harjat, laatikoihin tai kauniiseen koriin.

Minuutti 2:

Pyyhi kostealla mikrokuituliinalla hanat, kaakelit, ovenpielet, listat, hyllyt ja kaikki muut pölyt. Pyyhkäise myös WC:n valokatkaisija sekä huuhtaise saippua-alusta.

Minuutti 3:

Suihkuta ikkunanpesuainetta kylpyhuoneen peileihin ja pyyhi. Huuhtaise myös viemärit, ja poista niistä ylimääräiset hiukset ja hammastahnajäämät. Pese WC-harjalla pönttö, jossa on valmiina pesuaine.

Minuutti 4:

Ota uusi puhdistuspyyhe, ja pese WC:n istuinrengas, säiliö sekä kansi. Istuinrenkaan alaosaan on hyvä käyttää täysin omaa pyyhettä. Muista myös pyyhkiä pöntön alaosa, sillä sinne jää usein huomaamatonta likaa.

Minuutti 5:

Aseta koukkuihin puhtaat käsipyyhkeet, tyhjennä WC:n roskakori ja aseta esille WC-paperia. Voit myös pyyhkäistä lattian märällä mopilla tai rätillä. Pese lattia aloittaen kaukaisimmasta seinästä, ja etene kohti ovea. Olet valmis!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja