Mainos

45 minuuttia: Hyvinkäällä loukkaantuneet pesäpalloilijat kertovat toipumisestaan

Hyvinkään Tahkon superpesisjoukkueen toukokuinen vapaailta sai viime toukokuussa karmaisevan lopun, kun 18-vuotias Eero Hiltunen alkoi ammuskella rakennuksen katolta ihmisjoukkoa kohden.

– Meillä oli peli silloin ja viikon tauko tulossa. Päätettiin, että pidetään saunailta. Muutenkin oli hyvä mieli, niin olihan se aika kauheata sitten, Miikka Matikka kertoo illasta.

Miikka Matikka ja joukkuetoveri Teemu Nikkanen loukkaantuivat Hiltusen luodeista. Kolmas yökerhon oven suussa seisonut Tahkon pelaaja Topi Koistinen kuoli vammoihinsa myöhemmin sairaalassa.

45 minuuttia -ohjelman haastattelussa Matikka ja Nikkanen kertovat toipumisestaan ja ammuskelun jälkeisestä pitkästä kesästä pesäpallokentällä ja sen laidalla.

– Kyllä tässä pikkuhiljaa alkaa olla voiton puolella. Pitää vain jatkaa elämää. Totta kai nämä tapahtumat muistuvat mieleen koko ajan, kertoo Teemu Nikkanen.

Hyvinkääläinen Eero Hiltunen saa vastaansa raskaat syytteet murhista ja murhan yrityksistä. Oikeudenkäyntiä valmistellaan tänään Hyvinkäällä. Tammikuussa alkaa varsinainen pääkäsittely, jonne myös Matikka ja Nikkanen saapuvat.

– Parempi, mitä nopeimmin se on ohi, mutta onhan siinä se, jos siellä saisi tietää sitä syytä, Matikka pohtii.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.