40-vuotias tosi-tv-tähti Taylor Armstrong ei minimekkoja pelkää – katso!

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tuttu Taylor Armstrong saattaa olla 40-vuotias, mutta se ei estä häntä pukeutumasta minimekkoihin. Tyylistään ja ulkonäöstään tarkka nainen kuitenkin osaa yhdistää rohkeisiin asukokonaisuuksiinsa ripauksen hienostuneisuutta.

-realitysarjasta tutuksi tullut bisnesnainen ja loisteliasta luksuselämää pintapuolisesti elävä Taylor Armstrong, 40, on omien sanojensa mukaan aina panostanut omaan ulkonäköönsä. Tämän myötä hän myös uskaltaa sujahtaa vartaloa nuoleviin asuihin sekä rohkeisiin minimekkoihin.

Australiaan, Melbourneen saapunut vapaaehtoistyötä tekevä tosi-tv-tähti edusti lyhyessä, olkapäät paljastavassa mekossa, jonka helmassa nähtiin yksityiskohtana isokokoinen pitsimäinen reunus. Rohkean mekon kruunasi kuitenkin valkoinen, hento päähine, joka tuo mieleen kuninkaallisten suosimat juhlahatut.

Hattu voi myös toimia ikään kuin statussymbolia: hienot, tyylikkäät naiset käyttävät tunnetusti hattua erilaisissa juhlatilaisuuksissa – hatulla voidaan myös viestittää arvostavansa juhlatilaisuutta.

BEVERLY HILLSIN TÄYDELLISET NAISET nähdään AVAlla torstaisin klo 20.00.


Lue lisää Bervely Hillsin täydellisistä naisista:


AVA

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja