3 vinkkiä: Tiesitkö näistä iPhonen "piilotetuista" ominaisuuksista?

IPhonessasi on todennäköisesti ominaisuuksia, joita et ole koskaan kokeillut, tai joista et ole tietoinen.

Vaikka iPhone on tunnetusti yksi helppokäyttöisimmistä puhelimista, sen valikoista löytyy tämän tästä uusia jippoja. Niiden avulla voit nopeuttaa ja tehostaa älypuhelimesi käyttöä entisestään.

Tiesitkö sinä näistä iPhone 6:n ominaisuuksista?

Nappaa kuva kuulokkeillasi

Jos käytät Applen omia nappikuulokkeita, voit ottaa valokuvan painamalla kuulokkeissa olevaa äänenvoimakkuuden painiketta. Toiminnosta on hyötyä esimerkiksi silloin, kun käytät jalustaa ja haluat ottaa kuvan ilman tärähdystä.

Ravista ja peru

IPhonen ravistus toimii samoin kuin tekstinkäsittelyohjelman Peru-toiminto. Jos haluat perua väärin kirjoitetun sanan esimerkiksi sähköpostisovelluksessa, puhelimen ravistaminen ajaa asian ja palauttaa muotoilun edelliseen versioon. Toiminto on käyttökelpoinen myös muissa sovelluksissa.

Luo oikotie ja nopeuta viestittelyä

Pitkiä sanoja tai sananparsia varten voi luoda lyhenteitä, jotka tallennetaan puhelimeen. Mene asetusvalikkoon ja valitse Yleiset. Tämän jälkeen valitse Näppäimistö ja sieltä Oikotiet. Voit esimerkiksi luoda oikotien PA, joka tarkoittaa "palataan asiaan". Lyhenteet toimivat hyvin myös sähköpostiosoitteiden kohdalla.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja