29.11. Korianteriletut ja kurpitsa-papupaistos

Korianteriletut

  • 5 dl maitoa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 kananmuna
  • 1 pnt korianteria
  • 1 vihreä chili
  • suolaa
  • pippuria

Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna turvota n. puoli tuntia.

Paista rapeita lettuja pannussa ja tarjoa kikhernepaistoksen kanssa.

Kikherne-kurpitsapaistos

  • 1 prk kypsiä kikherneitä
  • 200 g kurpitsaa
  • 1 sipuli
  • 1 vihreä paprika
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 2 tl juustokuminaa
  • 2 dl kermaa
  • suolaa
  • pippuria

Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli sekä paloittele paprika.

Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon kikherneet sekä mausteet. Anna kypsyä hetki ja lisää lopuksi kerma.

Voit halutessa suurustaa paistoksen jauhoilla. Tarjoa kuumien lettujen kanssa.

Reseptit: Alex Nurmi / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat