Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

29.1.2004 Yrttitäytteiset kuharullat, keitettyjä perunoita ja parsakaalia (4 annosta)

Kuharulla
KuharullaCopyright MTV Oy 2004
Julkaistu 29.01.2004 12:43

4 kpl kuhafileitä
1 ruukku persiljaa
1 siivu paahtoleipää
2 rkl voita
2 tl suolaa
1 tl mustapippuria
8 kpl cocktailtikkuja

8 pestyä perunaa

400g parsakaalia
1-2 rkl voita
sitruunamehua (raastettua kuorta)
suolaa ja mustapippuria

Poista kuhafileistä nahka ja keskiruodot. Levitä kalafileet leivinpaperille ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Laita leipä, voi ja persilja yleiskoneeseen ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä yrttiseos kalojen päälle ja kääri fileet tiukalle rullalle. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla. Hauduta uunissa 150 asteessa n. 15-20 min tai kasarissa poreilevassa kasvisliemessä kannen alla n. 10-15 minuuttia.

Pese ja kuori perunat. Keitä perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Ripottele perunoiden pinnalle tuoretta persiljaa ja sekoita halutessasi joukkoon 2 rkl voita.

Keitä parsakaalit al dente ja valuta ne hyvin lävikössä. Lisää voi, suola, pippuri ja sitruunamehu joukkoon. Sekoita ja kokoa annokset.

Resepti: Sami Salonen

Lisää aiheesta:

Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstäLöytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässäShein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä RanskassaTunnettujen liköörikonvehtien valmistus lopetettu yllättäen: "Pitääkö juuri ennen joulua...?"
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:38
    Sydänterveys

    Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä

  • Eilen18:55
    Videopelit

    Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

  • Eilen17:31
    Leivonta

    Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!

  • Eilen16:07
    Ruoka

    Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä

  • Eilen13:29
    Verkkokauppa

    Shein poisti lapsen näköiset seksinuket sivuiltaan – halpakauppasivustot syynissä Ranskassa