27.5.2004 Kanakeitto ja juustosarvet

Kanakeitto

  • 1 punasipuli
  • ½ juuriselleri
  • 4 perunoita
  • 1 paprika
  • 4 rkl tomaattipyreetä
  • 1 l kanalientä
  • 300 g broilerisuikaleita
  • suolaa ja pippuria
  • hienonnettua persiljaa
  • öljyä

Suikaloi kasvikset ja kuullota niitä hetki kattilassa. Lisää joukkoon tomaattipyree ja kuullota vielä hetki. Kaada kattilaan kuuma kanaliemi. Hauduta keittoa kunnes kasvikset ovat kypsyneet. Ruskista broilerisuikaleet tilkassa öljyä ja lisää ne kattilaan. Mausta keitto tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Viimeistele hienonnetulla persiljalla.

Juustosarvet

  • 1 pkt valmista voitaikinaa
  • juustoraastetta
  • kananmunaa voiteluun

Kauli voitaikinaa hivenen ohuemmaksi. Leikkaa voitaikina levy 6cm*6cm paloihin ja voitele ne kananmunalla. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Aloita sarvien rullaaminen kulmasta. Nostele juustosarvet uunipellille ja voitele ne vielä kananmunalla. Ripottele pintaan juustoraastetta ja paista ne uunissa 200c 10min, kunnes ne ovat kullanruskeita.

Resepti: Samuli Wirgentius / Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja