Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

25.4 Mausteista broileria ja couscous- salaattia

Julkaistu 25.04.2006 01:00

Mausteista broileria

  • 4 broilerin rintafileetä
  • 1-2 rkl viismaustetta
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl inkivääri siirappia
  • 2 rkl öljyä paistamiseen

Sivele fileille kevyesti pullasudilla inkiväärisiirappia ja kierittele ne sitten viismausteessa, joka on maustettu suolalla. Paista fileisiin pannulla nopeasti väri pintaan ja kypsennä loppuun 200 asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia. Anna hetken jäähtyä ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja nostele salaatin päälle tai viereen.

Helmicouscous- salaatti

  • 200 g helmicouscousta
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
  • 1 punainen paprika
  • 1 punasipuli
  • pala kesäkurpitsaa
  • tuoretta minttua
  • pala tuoretta punaista chiliä
  • suolaa
  • mustapippuria

Keitä couscous kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Sekoita joukkoon, oliiviöljy, sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori. Hienonna paprika, aurinkokuivatut tomaatit, sipuli, chili sekä kesäkurpitsa ja lisää joukkoon. Hienonna lopuksi minttu ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaatin joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa broilerin kera.

Resepti: Alex Nurmi

Lisää aiheesta:

Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!Tiesitkö? Linnan juhlien alkuperäinen booliohje vuoti julkisuuteen 1970-luvulla
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."

  • 11:30
    Linnan juhlat

    Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!