Mainos

23.3. Lohi-mozzarellanyyttejä, tilliöljyä ja tuorepastaa

  • 700 g ruodotonta lohifileetä
  • 150-200 g mozzarellajuustoa (buffala)
  • 2 dl tuoretta tilliä
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa
  • 2 pkt tuorepastaa (esim. tagliatellea)

Leikkaa lohifilee ohuiksi leveiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet pippurilla ja suolalla. Leikkaa juusto ohuiksi viipaleiksi. Täytä lohiviipaleet juustolla ja taita kahtia. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Grillaa parilalla muutama minuutti molemmilta puolilta. Laita tilli monitoimikoneeseen, lisää ripaus karkeaa suolaa ja öljy. Anna pyöriä tasaisen vihreäksi. Pirskottele öljyä lautaselle lohinyyttien päälle. Keitä tuorepasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja sekoita loppu tilliöljy pastan joukkoon.

Resepti: Sanna Miettunen

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.