21-vuotias rakas kutsuu Pertti Salovaaraa papaksi

Pertti Salovaaran ja 21-vuotiaan Annan suhteessa räiskyy huumori.

– Joskus tytötellään ja papoitellaan toisiamme, Pertti Salovaara kertoo suuren ikäeron aiheuttamista sanallisista vaikutuksista rakkaussuhteessa.

Pertti Salovaara, 41, on rakastunut mies. Parinkymmenen vuoden ikäero Annaan on pelkkiä numeroita. Tosin nuorikko on Salovaaran mukaan liikunnallisempi osapuoli.

– Liikkumiseen lähtemisessä on patistelua. Nuorikko olisi menossa ulkoiluttamaan koiraa innolla, mutta itse jäisin katsomaan mieluummin televisiota. Muuten ikäero elää vitsin ja huumorin tasoisena asiana, eli siitä joskus vitsaillaan.

Salovaara paljastaa, että nukkumisen luulisi sujuvan toisin kuin ikäero antaisi olettaa. Mies ei siis painu sänkyyn kuorsaamaan aikaisin illalla ja jätä rakastaan yksin valvomaan.

– Nukkumisessa meillä on tilanne sellainen, että Hanna menee kahdeksalta sänkyyn ja itse vasta puolenyön jälkeen.

Salovaara on entinen kansanedustaja, mutta hänet tunnetaan erityisesti töistään radiossa. 90-luvulla hän oli yksi suosituimpia radioääniä.

– 90-luku elää renessanssia, nimenomaan ysäridisko. Se aika on jäänyt kultaisena vuosikymmenenä mieleen. Siinä tapahtui henkistä kasvamista osaltani.

Monet ovat toivoneet takaisin perjantai-iltojen Salovaara-showta. Hän myöntää sellaisen olleen mietinnän alla monesti.

– En ole päättänyt, että lähden. Rima on korkealla.

(MTV3–JARI KUPIAINEN)

Lue myös:

    Uusimmat