18-vuotias kuoli puukotuksessa Kannelmäessä ‒ poliisi aloitti epäiltyjen kuulustelut: "Vielä ei ole varmaa tietoa motiivista"

0:32
Tämä Kannelmäen juna-asemalla tapahtuneesta puukotuksesta tiedetään.

Poliisi jatkaa Kannelmäen juna-asemalla sunnuntai-iltana tapahtuneen henkirikoksen tutkintaa. Kaksi taposta epäiltyä miestä, jotka poliisi otti kiinni viime yönä, on pidätetty.

18-vuotias mies kuoli, kun häntä puukotettiin Kannelmäen juna-asemalla puoli yhdentoista aikaan sunnuntai-iltana.

Taposta epäillään vuonna 2000 ja vuonna 1990 syntyneitä miehiä.

‒ Poliisi on aloittanut kahden epäillyn kuulustelut, mutta tässä vaiheessa ei vielä ole varmaa tietoa motiivista tai siitä, tunsivatko epäillyt ja uhri toisensa entuudestaan, tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Juhani Vuorisalo Helsingin poliisilaitokselta kertoo.

‒ Poliisin tämänhetkisten tietojen perusteella rikoksesta ei ole syytä epäillä muita henkilöitä kuin näitä kahta pidätettyinä olevaa miestä.

Poliisista kerrotaan, että tämänhetkisten tietojen valossa on todennäköistä, että rikoksesta epäiltyjä tullaan esittämään vangittavaksi. Vangitsemisvaatimus on esitettävä käräjäoikeudelle viimeistään keskiviikkona.

‒ On selvää, että yleisö ja ennen kaikkea uhrin lähipiiri toivovat asiasta lisää tietoa niin pian kuin mahdollista. Poliisi tiedottaa tapauksesta lisää sitä mukaa, kun esitutkinta etenee ja saadaan varmaa tietoa tapahtuneesta, Vuorisalo jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja