18.3.2002 Naudanlihaa osterikastikkeessa

450 g naudanfileetä tai sisäpaistia
1 rkl vaaleaa soijakastiketta
2 tl seesamiöljyä
1 rkl riisiviiniä tai kuivaa sherryä
2 tl Maizenaa
3 rkl maapähkinäöljyä
3 rkl osterikastiketta
1,5 rkl silputtua kevät- tai ruohosipulia

1. Leikkaa liha poikkisyin puolen senttimetrin viipaleiksi (pituus noin 5 cm). Nosta lihat kulhoon ja sekoita joukkoon soijakastike, seesamiöljy, riisiviini ja Maizena. Anna marinoitua 20 minuuttia.
2. Kuumenna wokki ja lisää siihen vähän öljyä. Lisää lihaviipaleet ja paista koko ajan sekoittaen noin 5 minuuttia.
3. Kaada lihat wokista siivilään.
4. Pyyhkäise wokki puhtaaksi ja kuumenna se. Lorauta osterikastike pannulle ja kuumenna poreilevaksi.
5. Lisää lihaviipaleet wokkiin ja sekoita hyvin. Kaada tarjoiluastiaan ja koristele vihreällä.
6. Tarjoa riisin kanssa.

- ohje Ken Hom

Lue myös:

    Uusimmat