Mainos

Yli sataa kuulusteltu kadonneen ruotsalaistytön etsinnöissä – poliisi odottaa DNA-tuloksia löydetyistä esineistä

Ruotsissa neljä päivää sitten kadonneen teinitytön etsinnät ovat laajenneet entisestään. Expressen-lehden mukaan 17-vuotiaan Lisa Holmin etsintäaluetta on laajennettu ja poliisi on kuulustellut jo yli sataa ihmistä tytön katoamiseen liittyen. 

Poliisi teki eilen laajennetulta etsintäalueelta uuden löydön, jonka uskotaan kuuluneen Lisa Holmille. Nyt odotetaan esineestä tehdyn DNA-analyysin tuloksia. Poliisi on vahvistanut esineen kuuluneen kadonneelle teinille.

Tutkinnanjohtaja Lars Johanssonin mukaan useita ihmisiä on kuulusteltu tapaukseen liittyen. Ruotsin television mukaan kuulusteltuja on yli sata, mutta mitää ratkaisevaa ei ole ilmennyt. 

Etsinnät keskeytettiin yöksi 

Länsi-Götänmaalla asuva Lisa Holm on ollut kateissa sunnuntai-illasta lähtien. Hänen oli määrä palata kotiin mopolla työpaikaltaan kahvilasta tuona iltapäivänä, mutta hän ei pääsyt koskaan perille vaan katosi matkalla jäljettömiin. 

Poliisi aloitti etsinnät kahvilan ympäristöstä. Eilen etsintöjä laajennettiin niin, että ne kattavat jo 10 000 neliökilometriä. Alue vastaa noin Uudenmaan läänin kokoista aluetta. Etsintöihin on osallistunut myös arviolta 1000 vapaaehtoista.

Etsinnät jouduttiin kuitenkin keskeyttämään kello 23 illalla.

– Emme voi suorittaa etsintöjä pimeässä. Kaikki mukana olevat poliisit, koirat ja vapaaehtoiset pitävät yön taukoa ja jatkavat aamulla, sanoi poliisin edustaja Ulla Brehm eilen illalla Expressenille. 

Etsinnät jatkuvat tänään.

– Olemme koputelleet ihmisten oville. Kaikki tieto kootaan yhteen ja analysoidaan. Tutkimme samaan aikaan myös sitä, mikä voi olla katoamisen taustalla. Myös teknikot painavat töitä täysillä, Brehm kertoo. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja