15-vuotias teiniäiti hautasi vastasyntyneen vauvansa elävältä peltoon – kolmijalkainen koira kaivoi ylös multakasasta: "Koko kylä rakastaa Ping Pongia"

Thaimaassa ylistetään kolmijalkaista koiraa, joka kaivoi esiin elävältä haudatun vastasyntyneen vauvan. Vauvan 15-vuotiasta äitiä syytetään nyt lapsen murhan yrityksestä. 

Kolmijalkaisesta Ping Pong -koirasta on tullut Thaimaassa jonkin sortin eläinjulkimo, sillä koira onnistui keskiviikkona pelastamaan karmeaan tilanteeseen joutuneen vastasyntyneen vauvan, uutisoi The Guardian

– Kuulin koiran haukkua ja vauvan itkua läheiseltä maniokkipellolta. Päästessäni paikalle, Ping Pong kaivoi raivokkaasti multakasaa, josta näkyi vauvan jalka, koiran omistaja kertoo paikallismedialle. 

Pelkäsi vanhempiensa reaktiota

Viranomaisten mukaan vauvan oli haudannut maniokkipeltoon tämän 15-vuotias äiti. Tyttö tunnusti viranomaisille haudanneensa lapsen, sillä hän pelkäsi perheensä suhtautuvan huonosti teiniraskauteen. 

– Tyttö on hyvin peloissaan, joten hän on tällä hetkellä psykologin hoidettavana. Hän on katunut tekoaan ja kertonut toimineensa ajattelemattomasti ja hetken mielijohteesta. Hän pelkäsi vanhempiensa tietävän raskaudestaan, toteaa Cham Phuangin poliisilaitoksen edustaja Panuwat Puttakam

Puttakamin mukaan tyttöä syytetään murhan yrityksestä.

Vauvan puolesta tapaus päättyi onnellisesti, sillä lääkärikäynnin jälkeen vauva todettiin terveeksi ja annettiin isovanhempiensa huomaan. 

Jäi auton alle ja menetti jalkansa

Kolmijalkainen Ping Pong -koira taas on saanut kotikylässään sankarin kohtelun – eikä suotta. 

– Ping Pong jäi nuorena auton alle, minkä takia se menetti yhden jalkansa. Pidin kuitenkin koiran, sillä se oli ollut minulle niin lojaali ja tottelevainen. Koko kylä rakastaa Ping Pongia ja on upeaa, että koira löysi vauvan, koiran omistaja toteaa haastattelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat