Mainos

15 autoa ketjukolareissa Turunväylällä - liikenne ruuhkautuu

Huono ajokeli on aiheuttanut pääkaupunkiseudulla jo useita ketjukolareita ja peräänajoja. Turunväylällä Espoon ja Veikkolan kohdalla Tuomarilan liittymässä yhteensä noin 10 autoa on kolaroinut ja tie on suljettu osittain liikenteeltä.

Poliisi ohjaa liikennettä yhtä kaistaa käyttäen Helsingin suuntaan. Kukaan kolarissa olleista ei loukkaantunut vakavasti.

– Tilanne on yhä päällä. Tuomarilan liittymän kohdalla pelastusajoneuvot ovat juuri lähtemässä pois. Poliisi jää ohjaamaan liikennettä, kertoo päivystävä palomestari Raimo Rasijeff Länsi-Uudenmaan pelastuslaitokselta

Turunväylällä Espoon Lommilan liittymän kohdalla Helsinkiin päin mentäessä on lisäksi tapahtunut kolmen auton ketjukolari. Turunväylä ruuhkautuu useiden kolareiden takia pahoin.

– Nopeasti kun kokonaisuutta lasken, niin noin 15 autoa on kolaroinut eripuolilla Turunväylää. Lisäksi Länsiväylällä on myös ollut kolme erillistä kahden auton kolareita. Näissä ei myöskään ole vakavia loukkaantumisia, enemmän ovat autot kärsineet, Rasijeff sanoo.

Rasijeffin mukaan tällä hetkellä on käynnissä ruuhkatilanne.

– Kolarit tapahtuivat kaikki lähes samanaikaisesti, ja syyksi arvelen sitä, että näköetäisyys on onnettomuushetkellä ollut erittäin rajoitettu, Rasijeff toteaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.