14-vuotias poika putosi huvipuistolaitteesta ja kuoli Orlandossa – ennätyskorkea vapaapudotustorni ehti olla käytössä vain kuukausia

Nuori kuoli pudottuaan huvipuiston laitteesta Orlandossa 0:59
Nuori kuoli pudottuaan huvipuiston laitteesta Orlandossa – näin ilta hämärtyi onnettomuuspaikalla

Silminnäkijöiden mukaan pojan vanhemmat todistivat onnettomuuden omin silmin.

14-vuotias poika kuoli torstaina pudottuaan huvipuistolaitteesta Orlandossa. Järkyttävä onnettomuus tapahtui Icon Park -nimisessä huvipuistossa. Asiasta uutisoi muun muassa New York Post.

Kyseessä oli “Orlando Free-Fall” -niminen laite, joka on vapaapudotustorni. Laite muistuttaa Linnanmäen Kingi-laitetta.

Järkyttävät tapahtumat tallentuivat silminnäkijän videolle. Onnettomuudessa 14-vuotias poika pääsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä putoamaan huvipuistolaitteen istuimesta vapaapudotusvaiheen jälkeen ja syöksyi maahan.

Katso yllä olevalta videolta, miltä onnettomuuspaikalla näytti.

Silminnäkijät ja muut huvipuistolaitteen kyydissä olleet hätääntyivät ja alkoivat huutaa apua heti tapahtuneen jälkeen. Kun laite pysähtyi, nuori poika makasi maassa vain senttien päässä laitteessa istuvista henkilöistä.

Silminnäkijöiden mukaan pojan vanhemmat todistivat onnettomuuden omin silmin. Poliisi ei ole kertonut tarkempia tietoja onnettomuudessa surmansa saaneesta nuoresta.

“Orlando Free-Fall” -niminen laite otettiin käyttöön viime vuoden joulukuussa. Sen väitetään olevan Yhdysvaltojen korkein vapaapudotustorni. Laitteen kerrotaan olevan yli 130 metriä korkea. Laitteeseen mahtuu kerralla 30 henkilöä ja se laskeutuu alas 75 mailin tuntivauhtia eli noin 120 kilometriä tunnissa.

Tapahtuneesta on käynnistetty tutkinta.

Lue myös:

    Uusimmat