Mainos

14-vuotiaana kadonnut tyttö löytyi – oli elänyt 10 vuotta nettikahviloissa pelaten räiskintäpelejä

Kymmenen vuotta kateissa ollut nuori nainen löytyi yllättäen elossa. Hän oli elänyt kaikki nämä vuodet internetkahviloissa pelaillen.

Sanomalehti Independentin mukaan 14-vuotiaana kadonnut Xiao Yun oli nukkunut nettikahviloissa ja yleisissä kylpylöissä. Päivät hän oli pelannut CrossFire-peliä. Lehti nojaa jutussaan useisiin kiinalaisiin lehtiin.

Nyt 24-vuotias Yun jätti perheensä riidan jälkeen kymmenen vuotta sitten ja lähti omille teilleen.

Nainen löytyi poliisin rutiinitarkastuksessa Hangzhoun kaupungissa sijaitsevasta internet-kahvilasta perjantaina.  Yun oli esittänyt poliiseille väärennetyn henkilökortin.

Poliisin kuulusteluissa kävi ilmi, että Yun oli elellyt kymmenen vuotta eri internetkahviloissa ja kylpylöissä. Suurimman osan ajastaan hän oli pelannut monipelinä CrossFire-nimistä räiskintäpeliä.

Nainen oli saanut jonkin verran rahallista avustusta muilta kahvilan pelaajilta ja työskennellyt toisinaan kahviloissa tienatakseen elantonsa.

Yun äiti sanoo lehtitietojen mukaan, ettei koskaan vaihtanut puhelinnumeroa, koska toivoi edelleen, että tytär ottaisi yhteyttä.

– Olen aika äkkipikainen ihminen ja toruin häntä usein. Lupaan etten säti häntä enää koskaan, äiti oli sanonut The Straits Times -sanomalehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.